17 / 05 / 2024

Balık sezonunun açılmasıyla birlikte, balıkçılara indirimli tarım kredisi!

Balık sezonunun açılmasıyla birlikte, balıkçılara indirimli tarım kredisi!

Tarım ve Orman Bakanlığı resmi hesabından, balıkçıların işletme giderlerinin finansmanı amacıyla 15 milyon TL'ye kadar faiz indirimli tarım kredisi kullanabileceklerini açıkladı. İşte haberin detayları…



Kirişci ve balıkçılar ‘Vira Bismillah’ diyerek tekneleriyle denize açıldı, sezonun ilk siftahını yaptılar. Teknede balıkçılarla denize ağ atıp ağ toplayan Kirişci, balıkçılarla sohbet ederek, yeni sezonun hayırlı ve uğurlu olmasını temenni etti.

Ziraat Bankasının resmi sitesinden yapılan açıklamada ise; “Bu kapsamda, denizlerde, iç sularda ve beton/toprak havuzlarda her türlü balık avcılığı / yetiştiriciliği ile kerevit, istiridye, karides, kurbağa, midye vb. su ürünlerinin yetiştirilmesine yönelik yatırım ve üretim faaliyetlerinin finansmanına yönelik olarak kredi kullanılabilmektedir” şeklindeydi.

Balık sezonunun açılmasıyla birlikte, balıkçılara indirimli tarım kredisi!

Ziraat Bankasının sitesinde belirttiği notta şöyle aktarılıyor. Koşullarınız ile üretim yaptığınız konu uygunsa ve ilgili yılda yayınlanan Cumhurbaşkanı Kararı’nda yer alan kriterleri sağlıyorsanız, sübvansiyonlu kredi uygulamaları kapsamında, düşük faizli kredi imkânından yararlanabilirsiniz.

İndirimli kredi başvuruları Ziraat Bankası şubelerinden yapılacaktır.

Benzin ve motorine zam geliyor! Salı günü pompaya yansıyacak! Opet, BP, Total, PO, Shell 3 Eylül 2022 fiyat listesi

Okulların açılmasına son 1 hafta kala herkes Şok’a! Şok kırtasiye ürünleri fiyat listesi…

Kripto para borsası Thodex soruşturmasında 588 mağdurun ifadesine ulaşıldı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön