29 / 04 / 2024

Ballıoğlu Tekstil Kilis'e cami yaptırıyor!

Ballıoğlu Tekstil Kilis'e cami yaptırıyor!

Ballıoğlu Tekstil sahipleri Kilis Valisi Süleyman Tapsız’ı makamında ziyaret etti. Kilis’e yaptırılacak olan camii ve kız Kuran kursunun plan ve projelerini anlatan Ballıoğlu, Vali Tapsız’ı Camii ve Kız Kuran kursunun temel atma törenine davet etti...




İşadamı Mehmet Ballıoğlu ve Fahrettin Ballıoğlu Kilis Valisi Süleyman Tapsız’ı makamında ziyaret etti.


Kilis Merkez Kazım Karabekir Mahallesi’nde yaptırılacak olan camii ve Kız Kuran kursunun temel atma töreninin bugün yapılacağını belirten İşadamı Ballıoğlu, yapılacak Temel atma töreni programı için Kilis Valisi Süleyman Tapsız’ı makamında bilgilendirdi.


Kilis’e yaptırılacak olan camii ve kız Kuran kursunun plan ve projelerini anlatan Ballıoğlu, Vali Süleyman Tapsız’ı Camii ve Kız Kuran kursunun temel atma törenine davet etti.


Nezaket ve davet ziyaretinde bulunan İşadamı Mehmet Ballıoğlu konuşmasında “Bu memleket hepimizin. Birlik ve beraberlik içerisinde inşallah daha çok güzel çalışmalara imza atacağız. Valilik olarak bize verilen her türlü destekten dolayı Vali Sayın Süleyman Tapsız’a çok teşekkür ediyorum” dedi.


Yapılan davet ve ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Vali Tapsız, misafirlere teşekkür ederek, yaptırılacak olan Camii ve Kız Kuran kursunun Malatya için hayırlı olması dileğinde bulundu.



Akit Haber


Geri Dön