22 / 07 / 2024

Banka hesabından para olanlar dikkat! Eğer bunu yapmazsanız resmen silinecek!

Banka hesabından para olanlar dikkat! Eğer bunu yapmazsanız resmen silinecek!

En çok tercih edilen kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası milyonlarca kişiyi ilgilendiren bir duyuru yayınladı. İşte o duyuru...




EĞER BUNU YAPMAZSANIZ RESMEN SİLİNECEK

En çok tercih edilen kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası resmi web sayfasında yayımladığı duyuruda şu ifadeler yer alındı:

“22.04.2021 tarih ve 31462 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan 7316 sayılı Kanun’un 12’nci maddesiyle “Yatırım hizmetleri ve faaliyetlerinden kaynaklanan her türlü emanet ve alacak, hesap sahibinin yaptığı en son talep, işlem veya herhangi bir şekilde verdiği yazılı talimat tarihinden başlayarak on yıl içinde talep ve tahsil edilmemesi hâlinde YTM’ye emaneten devredilir.” denilmektedir.

Zamanaşımına uğrayacak yatırım hesapları listesinde bilgileri yer alan müşterilerimizin YTM’ye devir yapılacak tarihten önce şubelerimize başvurmaları gerekmekte olup, listede belirtilen tarihe kadar işlem yapılmaması halinde yatırım hesaplarındaki her türlü emanet ve alacaklar, Takasbank ve MKK nezdindeki YTM uhdesinde yatırımcı adına açılacak hesaplara devredilecektir.

Banka hesabından para olanlar dikkat! Eğer bunu yapmazsanız resmen silinecek!

“Zamanaşımına Uğrayan Varlıkların İadesi İçin Başvuru Şekli” hakkında detaylı bilgi için 2023 yılında zamanaşımına uğrayacak olan yatırım hesaplarını görebilmek içintıklayınız (26.08.2021 tarih, 31580 sayılı Resmi Gazete Madde 28)”

EN YAKIN ŞUBEYE GİDİN

Ziraat Bankası tarafından yapılan açıklamada önümüzdeki ayın sonuna kadar bankada hesabı olanların içindeki paraların silinmemesi için hemen en yakın şubeye gidilmesi gerektiği de bildirildi.

Fiat'tan Mayıs ayı kampanyası! Fiat Egea fiyatları güncellendi! İşte 3 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Sürücüler bayram edecek! Akaryakıta 6 lira indirim müjdesi geldi! Opet, Total, BP ve Shell 3 Mayıs 2022 fiyat listesi!

Milyonlara dev müjde! T.C. kimlik numarasının sonu 1,2,3,4,5,6,7,8,9 olanlara hemen 2 bin 354 lira ödenecek!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön