05 / 05 / 2024

Bankacı olmak isteyenlere müjde! İş Bankası Garanti Bankası ve Akbank hemen personel alacak! İşte başvuru detayları

Bankacı olmak isteyenlere müjde! İş Bankası Garanti Bankası ve Akbank hemen personel alacak! İşte başvuru detayları

Bankalar, bünyesinde görev almak isteyen vatandaşlar için iş ilanlarını yayımlandılar. Ağustos ayında üç banka, personel alımı başvuru ilanlarını açtı. Garanti Bankası, İş Bankası ve Akbank bünyesinde çalışma fırsatı için detaylar haberimizde…



İŞTE İŞ BANKASI MEMURU VE PERSONEL ALIMI İLANI

Türkiye İş Bankası, geçtiğimiz günlerde bünyesinde çalışmak için memur ve personel alımı yapacağını duyurdu.

Yayımlanan ilanda, İş Bankası bünyesinde çalışmak isteyen adaylar arasından dört farklı kontenjana memur alımı ya da personel alımı gerçekleşecek.

Adaylarda var olması gereken şartlar; Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, en az lisans mezunu olması, 18 yaşını doldurmuş ve en fazla 30 yaşında olması, çok iyi derecede İngilizce, Almancaya da Fransızca bilen, sağlık raporudur.

İŞTE AKBANK PERSONELİ ALIMI İLANI

Akbank, farklı farklı kontenjanlara ait personel alması yapacağını duyurdu. Banka, alacağı personel sayısının 10’dan fazla olduğunu açıkladı.

Başarılı bankada, bilgi teknolojileri yönetim adayı, teknolojide kadın, engelsiz kariyer, kariyerine yeniden başla, tüketici finansmanı pazarlama yöneticisi, kobi bankacılığı, satış yöneticisi, bankasürans satış yöneticisi yardımcısı, nakit ve işlem yöneticisi, kobi dinamik saha satış takım lideri ve yöneticisi yardımcısı, ticari ve bireysel müşteri işlemleri yöneticisi ve yön yardımcısı, ticari müşteri ilişkiler yöneticisi, bankacılık yönetimi, belirtilen kontenjanlar için personel alımı yapılacak.

Akbank’ta aranan şartlarsa İş Bankası’nın iş ilanında yer alan şartlar ile aynı.

EDİTÖR NOTU: Bu haber 22 Temmuz 2022 tarihinde saat 15.50’de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 17,98 Türk Lirası, euro 18,06 Türk Lirası, altının gramı ise 977 Türk Lirası değerinde.

Araç sahipleri dikkat! Borcunu geciktirenlere kötü haber

TOKİ ile ev almak isteyenler dikkat! Bu tuzağa düşmeyin

YKS’ye giren öğrenciler buraya! İşte bölüm bölüm 2022 yılı üniversite ücretleri


Geri Dön