28 / 04 / 2024

Bankacılık endeksinde hızlı yükseliş! Borsa İstanbul'da neler oluyor? 

Bankacılık endeksinde hızlı yükseliş! Borsa İstanbul'da neler oluyor? 

Borsa İstanbul 100 endeksi, günü yüzde 0,35 düşüşle 4546 puandan açarken; sonrasında pozitif seyretmeye başladı. Borsa, banka hisselerindeki artıştan destek alırken; bankacılık endeksinde yükseliş gün içinde yüzde 6'nın üzerine ulaştı. 



Borsa İstanbul, seçim haftasının ilk işlem gününde hızla yükselirken;  bankacılık endeksi günü yüzde 8'in üzerinde artışla kapatmıştı. 

Borsa yeni günü düşüşle açarken, ardından primli seyretmeye başladı. Bankacılık endeksinde ise hızlı yükseliş bugün de devam ediyor. 

<#rwsim2>

BIST 100 endeksi, bugün en yüksek 4622 puanı, en düşük 4523 puana ulaşırken; saat 12.23 itibarıyla yüzde 1,08 oranında artışla 4610 puanda seyrediyor. 

Bankacılık endeksinde hızlı yükseliş! Borsa İstanbul'da neler oluyor? 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön