28 / 04 / 2024

Bankalar bugün açık mı? 10-11 Mart bankalar çalışıyor mu?

Bankalar bugün açık mı? 10-11 Mart bankalar çalışıyor mu?

İstanbul’da 5 gün sürecek kar yağışı başladı. Megakent, güne beyaz örtüyle uyandı. İstanbul’daki kar yağışı nedeniyle birçok resmî ve özel kurum tatil edilmiş, çalışanlar ise izinli sayılmıştı. Peki İstanbul’da bankalar bugün açık mı? 10-11 Mart’ta bankalar çalışıyor mu? İşte detaylar…



Olumsuz hava şartlarında vatandaşların mağdur olmaması adına İstanbul’da valilik tarafından önlemler alındı. Okullar tatil edildi, öğretmenler izinli sayıldı. Bankalarla ilgili de açıklama geldi. Peki bankalar bugün açık mı? İşte o açıklama…

BANKALAR BUGÜN AÇIK MI?

İstanbul Valiliği olumsuz hava şartları nedeniyle uygulanacak kararlara ilişkin bir açıklama yaptı.

Yapılan açıklamaya göre; sağlık, güvenlik ve ulaşım hizmetleri haricinde işçi, memur ve diğer personelin 10 Mart 2022 Perşembe günü idari izinli sayılmalarına karar verildi.

Bankalar bugün açık mı? 10-11 Mart bankalar çalışıyor mu?

BANKA ÇALIŞMA SAATLERİ DEĞİŞTİ Mİ?

Özel bankalar devlete bağlı olmadığından dolayı kamu kuruluşu sayılmıyor. Bundan ötürü de bankalar perşembe ve cuma günleri normal mesai saatlerinde çalışıyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön