12 / 05 / 2024

Bankalar ne zaman açılacak? Bankalar 13-14 Temmuz açık olacak mı? Bankalar ne zaman açılıyor?

Bankalar ne zaman açılacak? Bankalar 13-14 Temmuz açık olacak mı? Bankalar ne zaman açılıyor?

Bankalar ne zaman açılacak, Bankalar 13-14 Temmuz Çarşamba ve Perşembe günleri bankalar açık mı? İşte merak edilen detaylar!



BANKALAR 13-14 TEMMUZ ÇARŞAMBA VE PERŞEMBE GÜNÜ AÇILIYOR MU?

Tüm bankalar, idari izin olan 13 Temmuz Çarşamba ve 14 Temmuz Perşembe günleri çalışmaya başlayacak. Şubeleri açık olacak, internet sitesi üzerinden verdiği hizmetleri resmi çalışma saatleri arasında vermeye devam edecek. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü de tüm diğer kamu kurum ve kuruluşları gibi resmi tatil yapılacak.

Bankaların bankamatikleri Kurban Bayramı süresince para çekme, yatırma, ileri tarihli EFT, havale işlemler dahil olmak üzere kullanılabilir durumda olacak. Şube içinde yer alan, dışarıdan ulaşımı olmayan bankamatikler de ATM cihazları ile bankaların kapalı olduğu süre boyunca erişime kapalı olacak. Ancak 13-14 Temmuz Çarşamba ve Perşembe günlerinde bankalar açılarak halka hizmet vermeye başlayacak. Bayramın üçüncü ve dördüncü günü olan 11-12 Temmuz Pazartesi ve Salı günleri yapılacak havale ve EFT gibi işlemler talimat olarak alınacak ve tüm işlemler resmi tatilin sona ermesinden sonra, 13 Temmuz Çarşamba günü resmi çalışma saatleri itibarıyla gerçekleştirilecek.

Bugün çeyrek, yarım, ata altın ne kadar? 11 Temmuz Pazartesi 22 ayar bilezik kaç TL?

Altın bugün ne kadar? 11 Temmuz gram altın kaç TL? İşte altındaki son durum!

Dolar bugün ne kadar? 11 Temmuz dolar kaç TL? İşte dolarda son durum!

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön