07 / 05 / 2024

Bankalardan şok açıklama: Borçlar 90 gün erteleniyor!

Bankalardan şok açıklama: Borçlar 90 gün erteleniyor!

Bankaların, ihtiyaç sahibi vatandaşlar için yapmış olduğu ihtiyaç kredisi kampanyalarına her geçen gün bir yenisi daha ekleniyor. Bu kampanyalardan biri de 3 ay ertelemeli kredi seçeneği...



Bankalar ihtiyaç sahibi vatandaşlara, ihtiyaçlarını karşılaşamak için çekmiş olduğu ihtiyaç kredilerinin ödeme kolaylığı konusunda çeşitli kampanyalar sunuyor.

Ekoayrıntı'da yer alan habere göre; bankaların ihtiyaç kredisi kampanyaları her geçen gün çeşitleniyor. Bu kampanyalardan biri de 3 ay vadeli kredi seçeneği. 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredilerinde öncelikle kredinizi çekmeniz ve ihtiyaçlarınızı karşılamanız için size 3 aylık süre verilir. Bu 3 ay boyunca kredi geri ödemelerinize başlamama ve ihtiyaçlarınıza odaklanma avantajı sağlanır. Ancak toplam vadesi 36 ay olan kredinizin toplam vadesi 33 aya düşmektedir. Ancak ilk 3 ay herhangi bir ödeme yapmadan önce ihtiyaçlarınızı karşılamak için çok iyi bir fırsat sunulmaktadır.

İşte piyasadaki en avantajlı 3 ay ertelemeli kredi seçeneklerinden bazıları...

 

Denizbank 3 Ay Ertelemeli İhtiyaç Kredisi

Denizbank’ın müşterileri için sunmuş olduğu 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi seçeneğinde bankanı faiz oranı yüzde 1,94. Bu durumda 33 ay vade seçeneği ile ödeyebileceğiniz,örneğin 20.000 TL tutarındaki bir kredi için aylık taksitleriniz 826,58 TL olarak belirlenir. Vade sonunda toplamda ödeyeceğiniz tutar 29.856,88 TL’dir.

Bankalardan şok açıklama: Borçlar 90 gün erteleniyor!

Yapı Kredi

Yapı Kredi Müşterilerine anında 150 lirayı hesaplara tanımlanmaya başladı!

Bankalardan şok açıklama: Borçlar 90 gün erteleniyor!

QNB Finansbank

QNB Finansbank’ın tanışma kredisi olarak sunmuş olduğu 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi kampanyasında banka maksimum 36 ay vade için yüzde 2,03 faiz oranı belirlemiş durumda. Bu koşullarda çekilecek olan 20.000 TL kredi için ödenecek olan toplam tutar 30.363,04 TL olurken aylık taksitler 840,64 TL olarak belirlenir.

Bankalardan şok açıklama: Borçlar 90 gün erteleniyor!

ING 

Avantajlı faiz oranlarına sahip bir diğer banka ise ING'dir. Çeşitli kredi kampanyalarıyla sürekli gündemde olan ING Bank'ın 3 ay vadeli ihtiyaç kredisi için belirlediği faiz oranı %2,32. Bu faiz oranı ile çekebileceğiniz ING ihtiyaç krediniz için aylık taksitleriniz 36 ay vade için 886,79 TL olarak belirlenirken, ödeyeceğiniz toplam tutar 32.024,44 TL'dir.

Bankalardan şok açıklama: Borçlar 90 gün erteleniyor!

Garanti BBVA 

Çeşitli ihtiyaç kredisi kampanyalarıyla dikkat çeken bankalardan biri olan Garanti BBVA, 3 ay vadeli ihtiyaç kredisi için %2,49 faiz oranı belirliyor. Örneğin, bankanın Kış Kredisi olarak sunduğu bu kredi olanağından faydalanırsanız, 20.000 TL için aylık 914,44 TL ödemeniz gerekiyor. Toplam kredi tutarı 33.019.84 TL'dir.

Bankaların ihtiyaç kredisi faiz oranları değişti!

İhtiyaç kredisi faiz oranları düştü mü? 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön