19 / 05 / 2024

90 gün ertelemeli kredi

90 gün ertelemeli kredi

Bankaların, ihtiyaç sahibi vatandaşlar için yapmış olduğu ihtiyaç kredisi kampanyalarına her geçen gün bir yenisi daha ekleniyor. Bu kampanyalardan biri de 3 ay ertelemeli kredi seçeneği...

Migros'ta ayçiçek yağı fiyatları dip yaptı! Bu indirim sadece 2 gün geçerli!

Perakende devi Migros'ta ayçiçek yağı fiyatları resmen dip yaptı. Sadece 2 gün geçerli olarak bu indirimle Torku Altınekin 5 litre ayçiçek yağı fiyatı 219,90 TL'den 179,90 TL'ye indi.

Brent petrol yılın en yüksek seviyelerinde: 90 doların üzerinde işlem görüyor!

Brent petrolün varil fiyatı dün 90,64 dolardan günü kapatırken bugün de 90 doların üzerinde işlem görüyor. Peki brent petrol bugün ne kadar? Brent petrolün varil fiyatı ne kadar? 12 Eylül Salı brent petrol varil fiyatı.

Süvari'den Babalar Günü fırsatları: 700 TL'lik ürünler, 200 TL'ye düştü

Ünlü giyim markası Süvari'de Babalar Günü fırsatları dikkat çekti. Bir çok üründe fiyatlar inerken ayrıca,  2 gömlek veya 2 tişört 499,90 TL'ye satılıyor. İşte Süvari Babalar Günü kampanyasının detayları...

Bu karta sahip olanlar yaşadı! 90 gün süresince 300 TL indirim alacaksınız

Elinizde bu kart varsa şans yüzünüze güldü demektir. Tam 90 gün süresince 300 TL indirim elde edeceksiniz. Son dakika haberlerine göre, kartı olan herkes için müjdeli haber geldi. Alakalı haberde tespit edilene göre, Türkiye genelindeki tüm vatandaşlar, 3 ay süresince toplamda 300 TL indirim avantaj

Euro tam 90 gün sonra bu kadar olacak! 1 eurosu bile olanlar o gün dövizciye koşacak!

Avrupa Merkez Bankası (ECB) 2023 Haziran ayındaki faiz kararını 16 Haziran tarihinde açıklayacak. Euro 90 gün sonra böyle olacak. 1 eurosu bile olanlar o gün dövizciye koşacak!

Barajlar alarm veriyor! Prof. Dr. Şen 'İstanbul'un 80-90 günlük içme suyu kaldı' diyerek uyardı!

Yağışların beklenen oranda olmaması sebebiyle Türkiye'de birçok baraj alarm vermeye başladı. CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen, İstanbul'un 80-90 günlük içme suyu kaldı' diyerek uyardı.

'Süreci iyi yönetemedik' diyen Prof. Dr. Gürsel Öngören'den kentsel dönüşümde 90 gün şartı 1 yıla çıksın önerisi!

Kentsel Dönüşüm ve Hukuk Platformu Başkanı Prof. Dr. Gürsel Öngören, riskli binaları 90 günde boşaltma zorunluluğunun kentsel dönüşümün önünü tıkadığını dile getirerek, sürenin en az 1 yıla çıkarılmasını önerdi.

Borsa günü rekorlarla tamamladı! Tüm zamanların en yüksek günlük kapanışı…

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günü yüzde 1,90 değer kazanarak 4.657,00 puandan tamamladı ve tüm zamanların en yüksek günlük kapanışını gerçekleştirdi. BIST 100 endeksi, bu sonuçla gördüğü en yüksek seviye rekorunu 4.686,57 puana taşımış oldu.

Bankalardan şok açıklama: Borçlar 90 gün erteleniyor!

Bankaların, ihtiyaç sahibi vatandaşlar için yapmış olduğu ihtiyaç kredisi kampanyalarına her geçen gün bir yenisi daha ekleniyor. Bu kampanyalardan biri de 3 ay ertelemeli kredi seçeneği...

Mersin Barış Mahallesi kentsel dönüşüm için gün sayıyor!

Mersin Barış Mahallesi'nde yapılması planlanan kentsel dönüşüm projesi kapsamında hak sahiplerinin yüzde 90'ını kentsel dönüşüm projesini onayladı. Barış Mahallesi kentsel dönüşüme girmek için gün sayıyor.

90’ların ünlü şarkıcısı Akın, müteahhit oldu!

“Rebeka”, “Kız Milleti” ve “Suskun Yüreğim” gibi 90’lardan günümüze hâlâ dinlenen şarkılara imza atan Akın, müteahhitliğe soyundu...

Batman yeni hastanesi için gün sayıyor!

Sağlık Bakanlığı tarafından Batman'da 90 bin metrekare alanda inşası tamamlanan 810 yatak kapasiteli Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi açılış için gün sayıyor.

Depremde hasar alacak binaların yüzde 90'ı güçlendirmeyle kurtarılabilir!

Deprem Güçlendirme Derneği (DEGÜDER) Başkanı Sinan Türkkan yaptığı açıklamada "Depremde hasar alacak binaların yüzde 90'ı güçlendirmeyle kurtarılabilir" dedi.

90 gün ertelemeli kredi Haberi

90 gün ertelemeli kredi

Bankalar ihtiyaç sahibi vatandaşlara, ihtiyaçlarını karşılaşamak için çekmiş olduğu ihtiyaç kredilerinin ödeme kolaylığı konusunda çeşitli kampanyalar sunuyor.

Ekoayrıntı'da yer alan habere göre; bankaların ihtiyaç kredisi kampanyaları her geçen gün çeşitleniyor. Bu kampanyalardan biri de 3 ay vadeli kredi seçeneği. 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredilerinde öncelikle kredinizi çekmeniz ve ihtiyaçlarınızı karşılamanız için size 3 aylık süre verilir. Bu 3 ay boyunca kredi geri ödemelerinize başlamama ve ihtiyaçlarınıza odaklanma avantajı sağlanır. Ancak toplam vadesi 36 ay olan kredinizin toplam vadesi 33 aya düşmektedir. Ancak ilk 3 ay herhangi bir ödeme yapmadan önce ihtiyaçlarınızı karşılamak için çok iyi bir fırsat sunulmaktadır.

İşte piyasadaki en avantajlı 3 ay ertelemeli kredi seçeneklerinden bazıları...

Denizbank 3 Ay Ertelemeli İhtiyaç Kredisi

Denizbank’ın müşterileri için sunmuş olduğu 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi seçeneğinde...