30 / 04 / 2024

Bankaların ekim ayı yarışı başladı! Akbank deparı attı, kampanyayı duyurdu! Herkes bin TL verecekler

 Bankaların ekim ayı yarışı başladı! Akbank deparı attı, kampanyayı duyurdu! Herkes bin TL verecekler

Bankalar arasındaki yarışın ekim ayı ayağı da start verdi. Rakiplerinin hamlesini gören Akbank ise depar atarak önemli bir kampanyanın detaylarını müşterileriyle paylaştı.



ÖNEMLİ BİR KAMPANYALARI DAHA VAR

Akbank'ın bunların yanı sıra önemli bir kampayası daha var. İşte o kampanyanın detayları... 

Size özel davet kodunuzla ticari hesap açarak Akbanklı olan her bir esnaf yakınınız için 500 TL, toplamda 2.500 TL’ye varan chip-paranın sahibi olabilirsiniz.

Esnaf Davet Et Kazan programında Akbanklılar, kendileri için özel olarak oluşturduğumuz davet kodunu esnaf yakınlarıyla paylaşarak, yakınlarının bu davet koduyla Akbank Mobil’den ticari hesap açıp Akbanklı olması sonrasında her yeni Akbanklı yakını için 500 TL, toplamda 2.500TL chip-para kazanabilir.

Davet kodunu alan kişinin, kodu ileten arkadaşına chip-para kazandırabilmesi için Akbank Mobil uygulamasını indirip uygulamanın içinden "Akbanklı Olmak İstiyorum" butonuna tıklayıp kimlik bilgilerini girdiği ekrandaki Davet Kodu kutucuğuna davet kodunu yazarak ilerlemesi ve ticari hesap açılışı seçimi sonrasında Müşteri İletişim Merkezimiz ile kısa bir görüntülü görüşme yaparak Akbanklı olması gerekiyor.


Geri Dön