28 / 04 / 2024

Nissan’ın Ekim ayı kampanyası başladı! 125 bin TL ekstra fiyat avantajı ve 0 faiz fırsatı!

Nissan’ın Ekim ayı kampanyası başladı! 125 bin TL ekstra fiyat avantajı ve 0 faiz fırsatı!

Nissan’ın merakla beklenen Ekim ayı kampanyası başladı. Söz konusu kampanyada 125 bin TL ekstra fiyat avantajı ve 0 faiz fırsatı sunuluyor...




Otomotiv devi Nissan cumhuriyetin 100. yılının kutlandığı Ekim ayında yeni bir otomobil almak isteyenler için yeni bir kampanya başlattı.

Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, Nissan hafif hibrit Designpack versiyonunda 125 bin Türk Lirası ekstra fiyat avantajı ve 12 ay yüzde 0 faiz kredi fırsatı bir arada sunuluyor.

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, otomotiv devi Nissan’ın C-SUV segmentinin yaratıcısı ikonik Qashqai modeli için Ekim ayı kampanyası başladı.

Paylaşılan detaylara göre, Nissan Qashqai’nin hafif hibrit Designpack versiyonu ekim ayı kampanyasında 125 bin Türk Lirası ekstra fiyat avantajı ve bireysel müşterilere özel 125 bin Türk Lirası 12 ay yüzde 0 faiz kredi fırsatı bir arada sunuluyor. Yine paylaşılan detaylara göre, Nissan Qashqai’nin diğer hafif hibrit versiyonları da ya 125 bin Türk Lirası fiyat desteği ya da 75 bin Türk Lirası destek ve 125 bin Türk Lirası 12 ay yüzde 0 faiz seçenekleri ile alıcılarını bekliyor.

Verilen detaylara göre dışarıdan şarj etmeye gerek kalmadan benzersiz bir elektrikli sürüş deneyimi ile 1018 kilometreye kadar menzil sunan e-POWER teknolojisine sahip Qashqai e-POWER Designpack ve Black Edition versiyonlarında bireysel müşteriler için 125 bin Türk Lirası fiyat desteği veya 75 bin Türk Lirası destek ve 125 bin Türk Lirası 12 ay yüzde 0 faiz seçenekleri bir arada sunuluyor.

Nissan’ın Ekim ayı kampanyası başladı! 125 bin TL ekstra fiyat avantajı ve 0 faiz fırsatı!

Yine paylaşılan detaylara göre, ticari müşterileri için de bir kampanya başlatan Nissan tüm Hafif Hibrit tüm versiyonlarda ve e-POWER Designpack ve Black Edition versiyonlarında ticari müşteriler için 75 bin Türk Lirası fiyat desteği ve 450 bin Türk Lirası 15 ay yüzde 1,99 faiz oranında taksitli ticari kredi alternatifi, e-POWER Skypack ve Platinum Premium donanıma sahip versiyonlarda ise 50 bin Türk Lirası fiyat desteği ve 450 bin Türk Lirası 15 ay yüzde 1,99 faizli taksitli ticari kredi fırsatı sunuyor.

Ayrıca paylaşılan detaylara göre, mühendislik bölümü mezunu müşterileri için de bir kampanya başlatan Nissan Türkiye, perakende alımlarda mühendislere özel 30 bin Türk Lirası nakit alım desteği imkânı sağlarken, Küçük Filo programı ile vergi levhasına sahip müşterilere de perakende kampanyasına ek olarak yüzde 1,5 indirim yapıyor.

 
125 BİN TL'LİK FİYAT AVANTAJI

Yine paylaşılan detaylara göre, 2023 yılında otomotiv gazetecileri tarafından Türkiye’de yılın otomobili olan yeni Nissan X-Trail, söz konusu kampanya kapsamında tavsiye edilen anahtar teslim fiyatı üzerinden 125 bin Türk Lirası fiyat desteği ile dikkat çekiyor. 

Ayrıca verilen detaylara göre yılın otomobili yeni X-Trail, 125 bin Türk Lirası fiyat desteği veya ticari müşterilere özel 50 bin Türk Lirası fiyat desteği ile 450 bin Türk Lirası 15 ay yüzde 1,99 faiz taksitli ticari kredi imkanını bir arada sunuyor.

Mühendislere özel 30 bin Türk Lirası nakit alım desteği imkânı yeni X-Trail için de geçerli olup, Küçük Filo programı ile vergi levhasına sahip müşterilere perakende kampanyasına ek şekilde yüzde 1,5 indirim uygulanıyor.

 
NİSSAN JUKE'TA 0 FAİZ FIRSATI

Yine verilen detaylara göre, Nissan Juke, Ekim kampanyası kapsamında, 100 bin Türk Lirası fiyat desteği ya da 50 bin Türk Lirası  fiyat desteği ve 125 bin Türk Lirası, 12 ay vade ve yüzde 0 faiz imkanı ile kampanyadaki yerini alırken, aynı zamanda 50 bin Türk Lirası fiyat desteği ve 450 bin Türk Lirası 15 ay yüzde 1,99 oranlı ticari kredi alternatifi de sunuyor. Ayrıca verilen detaylara göre, Nissan Juke mühendislere özel 30 bin Türk Lirası nakit alım desteği ile de fark yaratıyor. 

Verilen detaylara göre, söz konusu Küçük Filo programı ile vergi levhasına sahip müşterilere de perakende kampanyasına ek şekilde yüzde 1,5 indirim yapılıyor. 

Nissan X-Trail’e 60 bin TL zam geldi! 100 bin TL takas destekli yeni fiyatı belli oldu!

Nissan Qashqai’de 69 bin 600 TL’lik ekim indirimi! En ucuz Qashqai’nin fiyatı ne kadar oldu?

Toyota Corolla Sedan fiyatında çok çılgın indirim; Otomobil piyasası sallanacak

 


Geri Dön