28 / 04 / 2024

Opel Grandland'de 0 faiz fırsatı başladı! İşte Opel Grandland fiyat listesi 11 Ekim 2022 fiyat listesi!  

Opel Grandland'de 0 faiz fırsatı başladı! İşte Opel Grandland fiyat listesi 11 Ekim 2022 fiyat listesi!  

Yeni Opel Grandland'in Ekim ayı fiyatları otomobil almak isteyenler tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki 0 faiz fırsatının başladığı  Opel Grandland fiyatları ne kadar? Grandland'in Ağustos ayı fiyatları ne kadar? En ucuz Opel Grandland ne kadar?



Köklü otomobil markaları arasında yer alan Opel'in Grandland modelinde 0 faiz kampanyası başladı. Otomobilini değiştirmek ya da  yeni bir otomobil almak isteyenlerin en çok merak ettiği ve araştırdığı modeller arasında yer alan Opel Grandland'in Ekim ayı fiyatları da belli oldu. 

Peki 0 faiz fırsatının başladığı  Opel Grandland fiyatları ne kadar? Grandland'in Ağustos ayı fiyatları ne kadar? En ucuz Opel Grandland ne kadar? İşte Opel Grandland fiyat listesi 11 Ekim 2022 fiyat listesi...

Opel Grandland de 0 faiz fırsatı başladı! İşte Opel Grandland fiyat listesi 11 Ekim 2022 fiyat listesi!  

Alman otomobil devi Opel'in SUV segmentindeki amiral gemisi olan Grandland'in Ekim ayı fiyatları resmen açıklandı. SUV severleri cezbeden Opel Grandland SUV sınıfı araçlardan beklenen geniş yaşam alanı, akıllı ve güncel teknolojilerle beraber dikkat çeken güvenlik özellikleriyle ailelerin tüm ihtiyaçlarını karşılayabilen bir model olarak dizayn edildi.


Geri Dön