19 / 05 / 2024

Barbaros 48 nerede? Fuzul Barbaros 48 fiyat listesi!

Barbaros 48 nerede? Fuzul Barbaros 48 fiyat listesi!

Barbaros 48 nerede sorusunun yanıtı ve Fuzul Barbaros 48 fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte İstanbul'un kalbinde hayata geçirilen Barbaros 48 projesi ile ilgili merak edilen detaylar...



Ön satış avantajlarının başladığı Barbaros 48 nerede sorusunun yanıtı ve Fuzul Barbaros 48 fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte İstanbul'un kalbinde hayata geçirilen Barbaros 48 projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

Fuzul Yapı'nın merakla beklenen Barbaros 48 projesi, İstanbul Beşiktaş'ta Balmumcu'da hayata geçiriliyor. 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesi ve Fuzul Yapı imzasıyla inşa edilen Barbaros 48 projesinin, Barbaros Bulvarı'na da cephesi bulunuyor. 

Merakla beklenen Barbaros 48 projesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı İstanbul İl Müdürlüğü’ne ait bir binanın da bulunduğu 3 bin 357 metrekare alanda hayata geçiriliyor. 

Lokasyonuyla dikkat çeken Barbaros 48 projesi hem boğaz hem de tarihi yarımada manzaraya sahip. Verilen detaylara göre, söz konusu proje yeşil dostu konsepti ve tasarımı ile dikkatleri çekecek. 

Verilen bilgilere göre, Barbaros 48 projesinin içinde küçük bir alışveriş merkezi de yer alacak. Proje kapsamında 3 yerli 1 yabancı mimarlık ofisi çalışmalarına devam ediyor. Projede kapsamında 3. kattan itibaren boğaz ve Tarihi Yarımada manzarası sunulurken konutların 4.5 metrelik tavan yüksekliği de dikkat çekiyor. 

Barbaros 48 nerede? Fuzul Barbaros 48 fiyat listesi!

Sağlıklı yaşam merkezine de yer verilen Barbaraos 48 projesinde SPA, fitness salonu gibi alanlar da mevcut.

48 adet konut ve 3 adet ticari ünitenin yer alacağı Barbaros 48 projesi deprem yönetmeliğine uygun şekilde inşa edilecek ve gelişmiş konut tipleri ile dükkanlardan oluşacak. 

Barbaros 48 nerede sorusunun yanıtı ve Fuzul Barbaros 48 fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte detaylar...

Karma proje olarak inşa edilecek olan Barbaros 48 projesinde konutların metrekare fiyatları 10 bin dolardan başlıyor. Söz konusu proje, Ata Koleji, Zincirlikuyu Metrobüs Durağı, Dora Hospital Hastanesi, Acıbadem Fulya Hastanesi, İstanbul Cerrahi Hastanesi gibi noktalara yakınlığıyla da dikkat çekiyor. 

Web: http://www.barbaros48.com.tr/

Fer Yapı İzmir Urla projesinde imzalar atıldı!

Erikli Evleri 1. Etap'ın ruhsatı alındı! Göktürk'e 118 yeni konut geliyor!  

DAP Yapı Pendik geliyor! DAP Yapı'dan Polisan Holding arazisine bin konutluk yeni proje!


Geri Dön