02 / 05 / 2024

Bartın Ulus Belediyesi otel inşaatı sürüyor!

Bartın Ulus Belediyesi otel inşaatı sürüyor!

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Ulus Belediyesi’ne ait otel inşaatında incelemelerde bulunarak, otelin eksikliklerinin biran an önce giderilip hangi hizmete tahsis edilecekse ona göre hizmete açılması gerektiğini söyledi...




AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, yapımı uzun yıllar devam eden ve bir türlü hizmete açılamayan Ulus Belediyesi’ne ait otel inşaatında incelemelerde bulundu.


Yapımı uzun yıllar devam eden ancak bir türlü hizmete açılamayan Ulus Belediyesine ait otel inşaatında incelemelerde bulunan Milletvekili Tunç, otelin eksikliklerinin biran an önce giderilip öğrenci yurdu veya turizm amacına yönelik hangi hizmete tahsis edilecekse buna karar verilerek hizmete açılması gerektiğini söyledi. Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun’da Belediyeye ait otelin hizmete açılması için gerekli girişimleri başlattıklarını söyledi. Milletvekili Tunç, Ulus ilçesinde hastane inşaatı, İmam Hatip Ortaokulu inşaatlarının devam ettiğini belirterek, 30 Nisan tarihinde Sentetik Çim Futbol Sahası tribün yapımının ihalesinin gerçekleştirileceğini, anaokulu yapımının da önümüzdeki günlerde ihale edileceğini söyledi. Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun, Milletvekili Tunç’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, seçim sonrası göreve başlar başlamaz, halka vaat ettikleri projelerinin hayata geçmesi için gerekli çalışmaları başlattıklarını, bu konuda Milletvekilimiz Yılmaz Tunç’un yakın takibinden çok memnun olduklarını söyledi. Başkan Uzun, Ulus ilçesinin giriş ve çıkışlarındaki karayolu kavşaklarının düzenlenmesi için de karayolları yetkilileri ile görüştüklerini ve çalışmaların başladığını söyledi.



Milliyet


Geri Dön