27 / 04 / 2024

Başakşehir Bulvar İstanbul ödemeleri!

Başakşehir Bulvar İstanbul ödemeleri!

Firma: Özkar - Özülke İnşaat

Proje: Bulvar İstanbul

Başakşehir Bulvar İstanbul ödemeleri banka kredisi ile taksitli olarak ya da firma bünyesinde vadeli olarak yapılıyor. Başakşehir Bulvar İstanbul'da teslimler 36 ay içerisinde gerçekleştiriliyor...




23 blok olarak inşa ediliyor olan  Bulvar İstanbul  projesi 2 etap olarak yükseliyor. Bulvar İstanbul projesinin arsası 723 milyon liraya Emlak Konut GYO ihalesinden alındı. Bulvar İstanbul Evleri Özkar İnşaat ve Özülke İnşaat tarafından inşa ediliyor.


Başakşehir Bulvar İstanbul ödemeleri öncesinde projeden bahsedelim. Bulvar İstanbul Evleri projesi İstanbul'un Avrupa yakasında Başakşehir ilçesinde hayata geçiriliyor. Bulvar İstanbul Başakşehir projesi 1.500 daireden oluşuyor.


Özkar - Özülke İnşaat Bulvar İstanbul satış ofisi ile 444 66 10 telefon numarasını arayarak görüşme yapabilirsiniz. Bulvar İstanbul Başakşehir projesinde dairelerin ortalama metrekare fiyatı 2 bin 400 lira olarak belirlendi.



Başakşehir Bulvar İstanbul ödemeleri!


Başakşehir Bulvar İstanbul ödemeleri banka kredisi ile ya da firma bünyesinde vadeli olarak yapılabiliyor. Bulvar İstanbul Başakşehir projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 ve 6+1 daire tiplerine yer veriliyor.


Bulvar İstanbul Başakşehir projesinde konutların alanları 82 metrekareden başlayarak, 277 metrekareye kadar değişiyor. Bulvar İstanbul Başakşehir'de konutların 36 ay içerisinde teslim edilmesi hedefleniyor.




VİDEO:  Bu haberle ilgili videoyu EMLAKKULİSİ.TV'de izlemek için tıklayın



VİDEO: Bu haberle ilgili videoyu HAVADANEMLAKVİDEO.COM'da izlemek için tıklayın



Telefon: 4446610 

Web: www.bulvaristanbul.com.tr


projeye sor



Geri Dön