27 / 04 / 2024

Başakşehir Emlak Çadırı son başvuru tarihi!

Başakşehir Emlak Çadırı son başvuru tarihi!

Firma: İlgi Yönetim

Proje: Emlak Çadırı

Hemen teslim konut, ofis ve dükkanların satışa sunulduğu Emlak Çadırı 2015 İlgi Yönetim tarafından hayata geçiriliyor. Projede başvurular devam ediyor. Peki Başakşehir Emlak Çadırı son başvuru tarihi ne zaman?



Başakşehir  Emlak Çadırı  son başvuru tarihi bilgisinden önce kısaca projeden bahsedelim. Toplamda 240 bağımsız birimin yer aldığı projede teslimler hemen yapılıyor.  


İlgi Yönetim imzası ile her yıl düzenlenecek olan ve bu yıl ilki gerçekleşen Emlak Çadırı Başakşehir'de satışa sunulan 220 konut Medikule İstanbul'da, 10 adet dükkan Merkez Kayaşehir AVM'de, 10 adet ofis ise Merkez Kayaşehir Plaza'da bulunuyor. 


Medikule İstanbul Evleri konum olarak Atatürk Havalimanı ile 3. Havalimanı’nın tam ortasında, her iki havalimanına da 15 km mesafede ve 3. Köprü Bağlantı Yolu üzerinde yükseliyor. 


Tek fiyat uygulaması yapılan Emlak Çadırı Kayaşehir'de konut fiyatları 99 bin TL, ofis fiyatları 149 bin TL, dükkan fiyatları ise 199 bin TL olarak belirlendi.  


Başakşehir Emlak Çadırı son başvuru tarihi!

Müzayedesi 31 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Emlak Çadırı başvuruları 29 Mayıs Cuma günü saat 17:00'ye kadar kabul edilecek. Başvurular emlakcadiri.com web sitesi aracılığıyla gerçekleşecek. 


Müzayede:

Tarih:   31 Mayıs Pazar

Yer:      Başakşehir - Olimpiyat Stadı Yolu Kayaşehir Girişi Medikule İstanbul ‘‘Emlak Çadırı Satış Ofisi’’ Başakşehir

Saat:    10:00


Telefon: 444 61 71 

Web sitesi: www.emlakcadiri.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön