27 / 04 / 2024

Emlak Çadırı fiyatları

Emlak Çadırı fiyatları

İlgi Yönetim tarafından bu yıl ilki düzenlenen Emlak Çadırı’nda tamamı hemen teslim konut, ofis ve mağazalardan oluşan 240 bağımsız bölümün tamamı kırılması güç bir rekora imza atarak 6 saatte satıldı.

Emlak Çadırı'nda hemen teslim konut ve ofisler!

İstanbul'da hemen teslim 99 bin TL'ye daire, 149 bin TL'ye Vip Ofis, 199 bin TL'ye cadde dükkânları dip fiyatlarla sahiplerini buluyor.

Emlak Çadırı Konutları ne zaman teslim?

İlgi Yönetim imzası ile yarın satışa sunulacak olan Emlak Çadırı'ndaki konut, ofis ve dükkanlar İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de yer alıyor. Peki Emlak Çadırı Konutları ne zaman teslim edilecek?

2015 Emlak Çadırı fiyatları!

Toplam 240 bağımsız bölümün açık artırma usulü ile satışa sunulacağı Emlak Çadırı Başakşehir'de başvurular bugün sona erecek. Emlak Çadırı müzayedesi 31 Mayıs Pazar günü gerçekleşecek. İşte 2015 Emlak Çadırı fiyatları...

Emlak çadırı nerede kurulacak?

İlgi Yönetim imzası ile kurulan ve bu yıl ilki düzenlenecek olan Emlak Çadırı'nda toplam 240 adet bağımsız bölüm 31 Mayıs Pazar günü satışa sunulacak. Peki Emlak çadırı nerede kurulacak?

Başakşehir Emlak Çadırı satılık!

Başakşehir Emlak Çadırı satılık daire fiyatları 99 bin TL olarak belirlendi. İlgi yönetim imzası ile her yıl düzenlenecek olan projede başvurular 29 Mayıs Cuma gününe kadar devam edecek.

Başakşehir Emlak Çadırı satış ofisi!

Başakşehir Emlak Çadırı satış ofisi ile 444 61 71 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Teslimleri hemen yapılan ve açık artırma usülü ile satışa sunulan projede 240 adet bağımsız bölüm bulunuyor.

Emlak Çadırı'nda ön başvurular 29 Mayıs'ta!

İlgi Yönetim tarafından bu yıl ilki düzenlenecek olan Emlak Çadırı'nda 240 bağımsız bölüm 'fiyatı siz belirleyin' sloganıyla 31 Mayıs'ta sahipleriyle buluşuyor.

Başakşehir Emlak Çadırı son başvuru tarihi!

Hemen teslim konut, ofis ve dükkanların satışa sunulduğu Emlak Çadırı 2015 İlgi Yönetim tarafından hayata geçiriliyor. Projede başvurular devam ediyor. Peki Başakşehir Emlak Çadırı son başvuru tarihi ne zaman?

Emlak Çadırı fiyatları!

İlgi Yönetim imzası ile kurulan ve bu yıl ilki düzenlenecek olan Emlak Çadırı'nda toplam 240 adet bağımsız bölüm 31 Mayıs Pazar günü satışa sunulacak. Peki Emlak Çadırı fiyatları ne kadar?

Başakşehir Emlak Çadırı nerede?

İlgi Yönetim imzası ile kurulan ve bu yıl ilki düzenlenecek olan Emlak Çadırı'nda toplam 240 adet bağımsız bölüm yer alıyor. Peki Başakşehir Emlak Çadırı nerede?

İnşaat maliyetleri, gayrimenkul fiyatları ve düşen talep emlak sektörünü önemli ölçüde etkiledi!

Türkiye'de emlak sektörünün seyri merakla takip ediliyor. Gayrimenkul piyasasının en önemli oyuncularından MasterTürk Grubu Başkanı Gökhan Taş emlak sektörüne ilişkin merak edilen soruları yanıtladı.

Alanya’da emlak sektöründe zararına satışlar yapılıyor!

Emlak sektörünün büyük bir darbe aldığını belirten Trust United Emlak sahibi Durmuş Özgen, Alanya’da zararına satışların başladığını söyledi. Özgen, emlak sektöründe fiyatların çok geri geldiğini belirtti.

Emlak sektöründe kriz beklenenden erken geldi! İnşaatlar durma noktasında!

Emlak sektöründe KKTC’de fiyatlar ve satışlar düşüyor. İnşaatlar da durma noktasına geldi. İşte detaylar...

Ticaret Bakanı Bolat: Emlak sektöründe köpük kalkıyor!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat otomobil ve emlak piyasalarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Bolat otomobil fiyatlarının düştüğü belirtirken, emlak sektöründe de köpüğün kalktığını söyledi.

Tarım emtiaları yılın ilk yarısında düştü! Buğday, arpa, mısır fiyatları şu an kaç TL? Çiftçiler borsa fiyatlarına bakın

Tarım emtiaları yılın ilk yarısında düşüş yaşadı. Çiftçiler, yurt içi borsalarında buğday, arpa ve mısır fiyatlarının ne kadar olduğunu merak ediyor. Peki buğday, arpa, mısır fiyatları şu an kaç TL? İşte 13 Temmuz 2023 fiyat listesi...

En uygun çadır fiyatları ne kadar? 2,4 ve 6 kişilik çadır fiyatları kaç TL? 10 Şubat 2023 çadır fiyat listesi

Kahramanmaraş merkezli iki büyük deprem sonrasın depremzedelerin en temel ihtiyaçlarından biri olan çadırların fiyatları merak ediliyor. En uygun çadır fiyatları ne kadar? En uygun çadır fiyatları ne kadar? 2,4 ve 6 kişilik çadır fiyatları kaç TL? 10 Şubat 2023 çadır fiyat listesi

Çadır fiyatları ne kadar? Trendyol, Koçtaş ve Decathlon çadır fiyatları kaç TL? 10 Şubat 2023 çadır fiyat listesi 

Türkiye, Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremle sarsıldı. Deprem, sonrası büyük yıkım oluşurken depremzedelerin en çok ihtiyaç duyduğu çadırların fiyatları araştırılmaya başladı. Çadır fiyatları ne kadar? Trendyol, Koçtaş ve Decathlon çadır fiyatları kaç TL? 10 Şubat 2023 fiyat listesi 

Teknosa'da kamp fırsatları başladı! Teknosa'da çadır fiyatları şoke edecek! 14 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Uygun fiyatlı tatil arayışına çıkanlara Teknosa'dan inanılmaz fırsat geldi! Teknosa, birbirinden eşsiz çadırları satışa çıkardı! Sakın bakmadan geçmeyin! Peki, Teknosa'da çadır fiyatları ne kadar? İşte 14 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Tatilin ucuz hali: kamp! Bim, A101, Decathlon ve Teknosa'da çadır fiyatları ne kadar? 30 Mayıs 2022 fiyat listesi!

Doğa ile iç içe bir tatil imkanı sunan kamp tatili için ayıracağınız bütçe, normalde sadece otele vereceğiniz paradan daha da az! Doğa ile baş başa kalmak ve uygun fiyatlı bir tatil arıyorsanız kamp tam size göre! Peki, kamp yapmak için en uygun çadır hangileri? İşte 30 Mayıs 2022 fiyat listesi...

40 yıllık emlak sektörü yöneticisindan piyasa itirafı: Aşırı yükselen fiyatlar...

Konut piyasasında yaşanan fiyat dalgalanmaları, yüksek inşaat maliyetleri, talebin artıp arzın düşmesi sektörü kısır döngünün içine soktu. Emlak sektöründe 40 yılını geçiren Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu (TEMFED) Başkanı Hacı Ali Taylan ilginç bir itirafta bulundu.

Tepe Emlak Yatırım kiralama yatırımlarında hız kesmiyor!

Tepe Emlak Yatırım, son 1 yıl içinde İş GYO adına Ege Perla’nın yönetimi, İş Portföy Yatırım adına Manzara Adalar ve ayrıca İDO İstanbul Deniz Otobüsleri terminal ve gemilerindeki ticari alanlarının kiralanmasını da hizmet ağına ekledi.

Eskişehir'de emlak sektörünü neler bekliyor?

Eskişehir'de emlak sektörüne dair açıklama yapan müteahhitler kentte ev fiyatlarının düşmesinin mümkün olmadığını dile getiriyor.

Rihanna emlak yatırımlarıyla zengin oluyor!

Rihanna, Forbes'un kendi girişimleriyle zengin olan kadınlar listesine adını yazdırdı. Emlak yatırımlarıyla dikkat çeken ünlü şarkıcı, kiraya verdiği malikanesinden ayda 16 bin 500 dolar gelir elde ediyor.

Emlak Çadırı fiyatları Haberi

Emlak Çadırı fiyatları

Farklı bölgelerde yer alan markalı konut ve ticari projelerinden temin edilen kullanıma hazır durumdaki konut, ofis ve dükkanlardan oluşan 240 bağımsız bölümün tamamı Emlak Çadırı’nda rekor sürede satıldı. Emlak Çadırı’nda kırılması güç bir rekora imza atarak 6 saatte toplam 67 milyon 450 bin TL ciro elde edildi. Açık artırma usulü ile satılan konutlar 99 bin TL’den, VIP ofisler 149 bin TL’den ve Cadde Dükkanlar 199 bin TL’den satışa sunuldu.



Fiyatı yatırımcı belirledi

Tamamlanmış ve iskanı alınmış markalı Gayrimenkul projelerindeki bağımsız bölümleri “Fiyatı siz belirleyin…” sloganı ile alıcılarla buluşturan Emlak Çadırı, katılımcılarına maket üzerinden değil, görerek beğendiği konut, ofis ya da dükkanı bütçelerine uygun fiyatlarla satınalma imkanı buldu. Ön başvuruları emlakcadiri.com web sitesi üzerinden kabul eden Emlak Çadırı’na yatırımcılar yoğun ilgi gösterdi.