27 / 04 / 2024

Başakşehir Evleri Kayaşehir projesi!

Başakşehir Evleri Kayaşehir projesi!

Firma: Emlak Konut GYO

Proje: Başakşehir Evleri

Başakşehir Evleri Kayaşehir projesi Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı girişimi ile yükseliyor. 30 ay sonra teslim edilecek olan Başakşehir Evleri projesinde satışların son başvuru tarihi 30 Eylül 2013 olarak belirlendi...



İstanbul'un Avrupa Yakasında yer alan Başakşehir'in Kayaşehir bölgesinde konumlandırılan  Başakşehir Evleri   Emlak Konut GYO  imzası ile inşa ediliyor. Satışları başlayan Başakşehir Evleri Kayaşehir projesi 'nde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon tipinde konut seçenekleri tasarlandı.


Toplamda 1.000 adet daireden meydana gelen Başakşehir Evleri Kayaşehir projesi kapsamında konutların satışları 2 Eylül itibari ile başladı. Kura çekilişi ile satışı yapılacak olan Emlak Konut Başakşehir Evleri projesinde başvuruların son günü 30 Eylül olarak belirtiliyor. 


Emlak Konut Başakşehir Konutlarında kura çekilişine katılabilmek için 2 bin 500 lira para ödemesi yapılıyor. Başakşehir Evleri Kayaşehir projesi hakkında detaylı bilgi almak için 0216 579 15 15 no'lu telefon ile iletişime geçebilirsiniz. 


Emlak Konut GYO Başakşehir Evleri fiyat listesi:

Başakşehir Evleri satılık daire fiyatlarına göre daireler 129 bin TL'den başlayarak yükseliyor.


Başakşehir Evleri teslim tarihi:

Emlak Konut Kayaşehir projesi bilgisine göre konutların teslimleri 30 ay sonra gerçekleşecek.


Başakşehir Evleri Başakşehir Evleri fiyatları listesi için tıklayınız..


Emlak Konut GYO Başakşehir Evleri ulaşım:

Telefon: 0216 579 15 15

Web adresi: www.emlakkonut.com.tr

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön