05 / 05 / 2024

basaksehiryenimerkez.org internet sitesi hizmete açıldı!

basaksehiryenimerkez.org internet sitesi hizmete açıldı!

Firma: Makro & Akyapı Ortak Girişimi

Proje: Başakşehir Kent Meydanı

Taksim Meydanı'nın iki katı büyüklüğünde hayata geçirilmesi planlanan Başakşehir Kent Meydanı projesi toplam 60 bin metrekare alan üzerinde inşa edilecek. Türkiye'nin ilk kent meydanı olma özelliğine sahip...



Sağlık Kent'e komşu olarak yaşama geçirilecek olan  Başakşehir Kent Meydanı  projesi, Türkiye'nin ilk kent meydanı olacak. Projenin içerisinde resmi kurumların binaları da bulunacak.


Taksim Meydanı'nın iki katı büyüklüğünde olması planlanan Başakşehir Yeni Merkez Kent Meydanı projesi, İstanbul Avrupa yakası Başakşehir bölgesinde inşa edilecek.


60 bin metrekare arsa alanına sahip olacak Kent Meydanı Başakşehir projesinin tanıtımı Makro-Akyapı Ortaklığı tarafından, Emlak 2014 Fuarı'nda gerçekleştirildi.


basaksehiryenimerkez.org internet sitesi hizmete açıldı!


İçerisinde bulunan binaların Selçuklu mimarisina uygun olarak yükseleceği Kent Meydanı projesi, 3.köprü ve otoyol projesinin güzergahında, ulaşım olarak merkezi lokasyonda konumlanacak.


Akyapı-Makro Başakşehir Kent Meydanı'nda; sağlık kent, 368 bin metrekare ile türkiyenin en büyük botanik parkı, on binlerce araç kapasiteli otopark alanı, restoranlar, kafeler, selatin mimarisi ile hayata geçirilecek 5 bin kişilik cami bulunacak. 


Web: basaksehiryenimerkez.org

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön