18 / 05 / 2024

akyapı makro yeni merkez başakşehir

akyapı makro yeni merkez başakşehir

Taksim Meydanı'nın iki katı büyüklüğünde hayata geçirilmesi planlanan Başakşehir Kent Meydanı projesi toplam 60 bin metrekare alan üzerinde inşa edilecek. Türkiye'nin ilk kent meydanı olma özelliğine sahip...

Limonlu Bahçe Konakları'nda yeni daireler satışta! Aralık'ta teslim!

Limonlu Bahçe Konakları'ndaki yeni daireler satışa çıktı. Akyapı imzası taşıyan projenin teslimlerinin bu yılın Aralık ayında yapılması planlanıyor.

Kızılbük GYO'dan 500 bin TL'lik yeni şirket! Akyapı da ortak oldu!

Güney Marmara Gayrimenkul'ün ortakları arasında MÜSİAD Genel Başkanı ve Akyapı Genel Başkanı Mahmut Asmalı da bulunuyor. İşte detaylar...

Akyapı Ticarethane Başakşehir 20 ay sıfır faizle satışta! Yeni Proje!

Akyapı tarafından Başakçeşir'de hayata geçirilen Ticarethane Başakşehir 20 ay vade, sıfır faizle satışa çıktı. Tamamı dükkan olarak tasarlanan projenin metre kare fiyatları belli oldu. Peki Akyapı Ticarethane Başakşehir dükkan fiyatları ne kadar? İşte Akyapı Ticarethane Başakşehir ile ilgili ayrınt

Bakan Şimşek yeni haritayı belirledi! Peki şimdi ne olacak?

Türkiye’nin yeni Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek makro finansal istikrar ve fiyat istikrarın sağlanacağını ifade etti. Bakan Şimşek’in ifadelerinin ardından milyonlarca vatandaş gözünü gelecek yeni haberlere çevirdi. İşte tüm detaylar...

İşte 10 Nisan haftasının piyasa gündemi! Borsa, dolar ve altın fiyatları yeni haftada nasıl seyredecek?

Küresel piyasalar, geçen hafta ABD ve Avrupa’dan gelen makro ekonomiye ilişkin veriler ile karışık bir seyir izledi. Yeni haftada ise piyasaları yurt içi ve yurt dışında açıklanacak yoğun bir veri takvimi bekliyor. Pay piyasaları, dolar ve altın haber akışına göre yönünü tayin edecek.

Akyapı yatırımlarına tam gaz devam ediyor!

Son bir yıl içinde Limonlu Bahçe Konakları, Metkap ve Big Country projeleriyle 3 milyar TL'lik yatırıma başlayan Akyapı, inşaatlarına son sürat devam ederken yeni projeleri için de arsa yatırımları yapıyor. Başta sanayi ve ticari projeleri için hazırlıkta olan Akyapı, Dudullu, Hadımköy, Başakşehir v

Ünlü ekonomi profesörü Volkan Öngel gram altın için yeni rekoru açıkladı! Gram altın için bu tarihe dikkat

Makro Ekonomi Uzmanı Prof. Dr. Volkan Öngel, gram altın fiyatıyla ilgili psikolojik sınırı açıklayıp, yeni rekorlar gelebilir dedi.

METKAP'ta ön satışlar başladı: Akyapı'dan plastik ve metal kaplama sektörüne özel sanayi sitesi!

Gayrimenkul sektöründe 24 yılı geride bırakan Akyapı, yeni sanayi sitesi projesi için düğmeye bastı. İşte kendi içerisinde bulunan arıtma tesisi de bulunan sanayi sitesi ile ilgili merak edilen detaylar...

Akyapı'dan 3 yeni proje geliyor!

Yeni projeler için düğmeye basan Akyapı Limonlu Bahçe Konakları projesini görücüye çıkardı. 2 yeni proje daha hayata geçirecek olan Akyapı, 1 milyar 750 milyon liralık yatırım yapacak.

Akyapı Big Country yakında ön satışta! Yeni proje!

Yatırımlarına hızla devam eden Akyapı, Büyükçekmece'deki yeni projesi Big Country için düğmeye bastı. Projede ön satışların yakında başlaması planlanıyor. 

Akyapı Ümraniye projesi Eylül'de satışta!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Akyapı Ümraniye projesini Eylül ayı içerisinde satışa çıkarıyor...

Mavera Comfort satışa çıkıyor! Yeni proje!

Türkiye’nin deprem izolatörlü ilk konut projesi olarak Başakşehir Belediyesi, Makro İnşaat ve Akyapı ortaklığında hayata geçiriliyor. Proje 16 Mart'ta ön satışa çıkıyor.

Ercan Uyan yeni şirket kurdu!

Makro İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Uyan, Yönetim Kurulu Üyesi Murat Çamur ve Yönetim Kurulu Üyesi Acun Uyar bugün yeni bir şirket kurdu.

akyapı makro yeni merkez başakşehir Haberi

akyapı makro yeni merkez başakşehir

Sağlık Kent'e komşu olarak yaşama geçirilecek olan Başakşehir Kent Meydanı projesi, Türkiye'nin ilk kent meydanı olacak. Projenin içerisinde resmi kurumların binaları da bulunacak.


Taksim Meydanı'nın iki katı büyüklüğünde olması planlanan Başakşehir Yeni Merkez Kent Meydanı projesi, İstanbul Avrupa yakası Başakşehir bölgesinde inşa edilecek.


60 bin metrekare arsa alanına sahip olacak Kent Meydanı Başakşehir projesinin tanıtımı Makro-Akyapı Ortaklığı tarafından, Emlak 2014 Fuarı'nda gerçekleştirildi.



İçerisinde bulunan binaların Selçuklu mimarisina uygun olarak yükseleceği Kent Meydanı projesi, 3.köprü ve otoyol projesinin güzergahında, ulaşım olarak merkezi lokasyonda konumlanacak.


Akyapı-Makro Başakşehir Kent Meydanı'nda; sağlık kent, 368 bin metrekare ile türkiyenin en büyük botanik parkı, on binlerce araç kapasiteli otopark alanı, restoranlar, kafeler, selatin mimarisi ile hayata geçirilecek 5 bin kişilik cami bulunacak. 


Web: basaksehiryenimerkez.org

Merve...