18 / 05 / 2024

Başvuran aileye 7 bin 200 lira destek parası! Bu fırsatı ve tarihleri kaçırmayın! Hemen başvurun

Başvuran aileye 7 bin 200 lira destek parası! Bu fırsatı ve tarihleri kaçırmayın! Hemen başvurun

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı eli ile verile Aile Destek Paketi paraları yatmaya başladı mı? Yardımdan faydalanmak için neler yapmak gerek? İşte detaylar…



AİLE DESTEK PROGRAMI ÖDEMELERİ KAÇ LİRA?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Türkiye Aile Destek Programı'ndan senede yaklaşık 4 milyon hanenin faydalanmasını beklediklerini dile getirerek, "Hanelerin gelir durumlarına göre belli birtakım şartları mevcut. Aylık 450 lira, 550 lira, 600 lira olmak üzere üç segmentte destek vereceğiz" ifadelerini kullandı.

Türkiye Aile Destek Programı kapsamında 12 ay boyunca düzenli olarak ev başına 450 TL ile 600 TL arasında destek gerçekleşecek. Hanelerin gelir düzeyine göre yıllık 5 bin 400 lira ila 7 bin 200 lira arasında destek verilmiş olacak. Gelir 1. 833 TL’lik gelir şartından ne kadar azsa ödeme de o oranda artıyor.

AİLE DESTEK PROGRAMI BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Aile Destek Programına başvuran kişinin;

Türk vatandaşı olmaması,

Mavi Kart sahibi olması,

Yerleşim adresinin yurt dışında olması,

18 yaşından tamamlamamış olması,

Hanesinde memur, kamu işçisi, noter veya muhtar olarak çalışan ya da yurtdışında çalışan, yurtdışı borçlanan yahut özel sandıklar kapsamında olan kişi ya da kişilerin bulunması durumlarında başvurular değerlendirme kapsamına alınmayacak.

Başvuran aileye 7 bin 200 lira destek parası! Bu fırsatı ve tarihleri kaçırmayın! Hemen başvurun

Devlet başvuran kişiye 125 bin lira verecek! Bu fırsat kaçmaz! Bakan Varank açıkladı

Vatan Bilgisayar’dan iPhone 11 çılgınlığı! iPhone 11 indirimli fiyatıyla karşınızda! İşte 26 Ağustos 2022 fiyat listesi…

64MP kameralı Samsung Galaxy A32'ye Hepsiburada’da görülmemiş indirim! Bu fırsat kaçmaz! 26 Ağustos 2022 fiyat listesi..


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön