17 / 05 / 2024

Başvurular başladı! Lise, ön lisans ve lisans mezunları için iş imkanı

Başvurular başladı! Lise, ön lisans ve lisans mezunları için iş imkanı

Kamu kurumuna lise, ön lisans ve lisans mezunları arasından toplam da 621 sözleşmeli personel alımı yapılacağı duyuruldu. Başvurular ilişkin merak edilen bütün detaylar ve şartlar ayrıntılı olarak duyuruldu.



Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslarda yer alan. “Sözleşmelipersonelin hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket ermesi nedeniyle kuramlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu kararı He belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kurumlanıl sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler. ” amir hüküm gereği, son müracaat tarihi itibarıyla bir yıllık bekleme süresini tamamlamış olmaları gerekmektedir. (Sözleşme imzalama aşamasında ilgili belge ibraz edilecektir.)

Tıbbi Laboratuvar Teknikleri ön lisans programından mezun olup istihdamı yapılacak tüm adaylar hastanelerimizin laboratuvarlar dışında da farklı ünite ile birimlerinde sağlık teknikeri görev unvanıyla oryantasyon ve hizmet içi eğitimlerine uygun olarak görevlendirilecektir. Bu pozisyon için çalışma şartlarını kabul etmiş olmak.

HANGİ MESLEKLER İÇİN ALIM YAPILACAK?
Büro Personeli – 50 Kişi

Güvenlik Görevlisi – 44 Kişi

Destek Personeli – 284 Kişi

Sağlık Personeli – 239 Kişi


Geri Dön