03 / 05 / 2024

Batı Şehir avantajlı fırsat

Batı Şehir avantajlı fırsat

Firma: Egeyapı Group

Proje: Batışehir

İlk etabında yer alan dairelerin teslimlerinin hemen gerçekleştiği Batı Şehir avantajlı fırsat kapsamında Emlak Konut GYO finansmanı ile eşit taksit imkanı sunuluyor. Projede banka kredisi kullanılıyor...



3 etaptan meydana gelen Batı Şehir avantajlı fırsat dahilinde başlangıç fiyatı 225 bin TL olarak belirlendi. Proje,  900 milyon TL yatırım bedeli ile konumlanıyor. 


İlk etap teslimlerinin hemen gerçekleştiği  Batışehir  Evleri, İstanbul Avrupa yakası Bağcılar bölgesinde inşa ediliyor. Proje, Ege Yapı Group tarafından yaşama geçiriliyor. 


Batı Şehir avantajlı fırsat kapsamında yüzde 15 peşinat veriliyor. 2 ara ödemeden sonra kalan konut bedeli 60 aya kadar yüzde 0,69 faiz oranıyla  taksitlendiriliyor. 


Ege Yapı Batışehir projesinde yer alan daireler; stüdyo, 1 oda 1 salon, 1,5 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 2,5 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3,5 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 4,5 oda 1 salon ve dubleks olarak tasarlandı. 


3 bin 226 adet daireden oluşan Batışehir Konutları, "Avrupa’nın En İyi Karma Kullanım Projesi” ödülüne sahip. Proje, Doğan Medya Center ve Dünya Gazetesi'nin hemen karşısında yükseliyor. 


Dairelerin satış sürecine devam edilen Batı Şehir avantajlı fırsat dahilinde Emlak Konut GYO finansmanı ile eşit taksit imkanı sağlanıyor. Proje, 818 bin metrekare inşaat alanına sahip. 


Telefon: 0212 444 5 343

Web Adresi: www.batisehir.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön