04 / 05 / 2024

Batışehir teslim tarihi ne zaman!

Batışehir teslim tarihi ne zaman!

3 bin adet konut ve rezidanstan meydana gelecek Batışehir Projesi kapsamında yer alan konutlardan önce ilk etaptaki 900 daire satışa sunulacak. Proje kapsamında ilk etap teslimatları 24 ay sonra gerçekleştirilecek...



Batışehir Projesi; Bağcılar 'da yükselecek. Batı şžehir 'in 3 bin adet konut ve rezidanstan meydana gelmesi planlanıyor. Avrupa 'nın en büyük karma inşaat projesi olacak Batışehir Konutları 'nda metrekare birim fiyatları 2 bin 300 TL 'den başlıyor ve 2 bin 500 TL 'ye kadar yükseliyor.

800 metrekarelik inşaat alanına sahip olacak proje; 167 dönümlük arazi üzerinde kurulacak. İlk etapta 900 konutun satışa sunulacağı Batışehir Bağcılar 'da konutlar yaklaşık 24 ay sonra teslim edilecek. 24 ay sonra sadece ilk etabın teslimatları gerçekleştirilecek.

Ege Yapı Group 'un Emlak Pazarlama İnşaat A.şž. (EPP),  TOKİ  ve Emlak Konut GYO ortaklığında gerçekleştirilecek projede 15 kişinin yaşayacağı tahmin ediliyor. Projede; bir şehir oteli, ofisler, açık alışveriş çarşısı, kulüp binası, eğitim kompleksi, açık ve kapalı yürüyüş-koşu-gezi-parkurları, 100 bin metrekarelik yeşil alan ile spor salonları yer alacak.

TEM Otoyolu 'na cepheli konumlandırılan proje; İstoç Oto Center 'ın da hemen yanında yükselecek.

444 5 343

http://www.batisehir.com

Batışehir projesinin detayları için tıklayınız

Batışehir'e nasıl gidilir görmek için tıklayınız


Kübra Genç/Emlakkulisi.com

Geri Dön