28 / 04 / 2024

Bayraklı Belediye hizmet binasının kaba inşaatı tamamlandı!

Bayraklı Belediye hizmet binasının kaba inşaatı tamamlandı!

Bayraklı Belediyesi’nin Altınyol üzerinde yapımına devam ettiği hizmet binasının kaba inşaatı tamamlanırken, teknik işlerin yapımına başlandı.



Bayraklı Belediyesi hizmet binası inşaatında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. 4 katı yer altında, 9 katı yer üstünde olacak şekilde tasarlanan belediye binasında, çalışmaların büyük bir bölümü sona erdi. Binanın kaba inşaatı hızlıca tamamlanırken, ekipler teknik işlerin ise startını verdi. Dış cephesi kompozit panel ve giydirme cam cepheyle kaplanacak hizmet binasının iç bölümünde de bazı montajlar yapıldı. Modern bir binayla vatandaşlara hizmet vermek istediklerini ifade eden Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Her ziyaretimde binayı biraz daha ilerlemiş görüyorum. Dış cephesi kompozit malzeme ve cam ile kaplanacağı için bina tamamlanmamış gözüküyor. Ancak iskele kuruldu. Malzemeler de fabrikada kesim aşamasında. Montaj başlayınca bina kendini göstermeye başlayacak. Gerçekten akılı ve modern bir bina inşa ediliyor. Elektrik kesilmelerin, olası yangınlara karşı duyarlı olacak. Binada güneş enerjisinden yararlanılacak. Temizlik, Fen İşleri, Park ve Bahçeler Müdürlüğü şantiyemizde olacak. Diğer müdürlükler ise merkez binamızda hizmet verecek” dedi


Hürriyet

Bu haberi Yeni Asır şu şekilde aldı: 

Bayraklı Belediyesi'nin Altınyol üzerinde yapımına devam ettiği hizmet binasının kaba inşaatı bittiği, teknik işlerin yapımına başlandığı duyuruldu. Hizmet binasının 4 katının yer altında, 9 katının yer üstünde olacak şekilde tasarlandığı, kaba inşaatın bitmesinin ardından dış cephesinin kompozit panel ve giydirme cam cepheyle kaplanacağı belirtildi. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Her ziyaretimde binayı biraz daha ilerlemiş görüyorum. Sözümüzde duracağız" diye konuştu.

Yeni Asır


Geri Dön