21 / 05 / 2024

Bayraklı Belediyesi ihtiyaç yardımı 540 aileye odun yardımı yaptı!

Bayraklı Belediyesi ihtiyaç yardımı 540 aileye odun yardımı yaptı!

Bayraklı Belediyesi yardımlara devam ediyor. Hurdaya ayrılan eşyalar, hayırsever vatandaşlardan gelen bağışlar ve Park Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince elde edilen odunlar paketlenerek, ihtiyaç sahibi ailelere veriliyor.




Bayraklı Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, kış mevsimi yaklaşırken ihtiyaç sahibi vatandaşlara yakacak yardımında bulunuyor. Hurdaya ayrılan eşyalar, hayırsever vatandaşlardan gelen bağışlar ve Park Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince elde edilen odunlar paketlenerek, ihtiyaç sahibi ailelere veriliyor. 


540 aileye destek

Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü'ne ya da belediye bünyesindeki 23 semt merkezi aracılığıyla taleplerini bildiren dar gelirli ailelere, hanenin ihtiyacı kadar odun gönderiliyor. 

2014 yılı içerisinde ihtiyaç sahibi 540 aileye odunları evlerinde teslim edildi. Yakacak yardımının yanı sıra erzak da dağıtıldı. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, dar gelirli vatandaşların her zaman yanında olduklarını olmaya da devam edeceklerini belirterek, "Kış kendini iyiden iyiye hissettirmeye başladı. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza kış mevsimi öncesinde odun yardımında bulunarak bir nebze de olsa destek veriyoruz" dedi. 



Yeni Asır


Geri Dön