10 / 05 / 2024

Bayraklı Şehir Hastanesi hasta kabulü için gün sayıyor!

Bayraklı Şehir Hastanesi hasta kabulü için gün sayıyor!

İzmir'de inşasının ardından içerisindeki tıbbi cihazların kontrollerinin gerçekleştirildiği Bayraklı Şehir Hastanesi, hasta kabulü için gün sayıyor.



Paylaşılan detaylara göre, kadın doğum ve çocuk, kalp damar ve kardiyoloji, genel, onkoloji, fizik tedavi ve yüksek güvenlikli adli psikiyatri hastanelerinden meydana gelen toplamda 6 ayrı sağlık kompleksinde 2060 tescilli yatak mevcut. 

Verilen detaylara göre, içinde banyo ve tuvaleti bulunan odalardan 973'ü de tek kişilik olarak hazırlandı.

Hastanede ayrıca 337'si poliklinik, 5'i müdahale ve 68'i de destek olmak üzere toplam 456 oda ile ayaktan hasta hizmeti de verilecek.

Yine verilen detaylara göre, nükleer tıp ve radyoterapi ile radyoloji görüntüleme hizmetlerinin de verileceği hastanede 374 yoğun bakım yatağı da bulunuyor.

Bayraklı Şehir Hastanesi hasta kabulü için gün sayıyor!

Ayrıca söz konusu hastanede başlangıç olarak günlük 3 bin 500 erişkin, 500 çocuk olmak üzere toplamda 4 bin acil servis hastasına, 15 bin poliklinik hastasına, 1600 yatan hastaya hizmet verilmesi planlanıyor.

Aktarılan detaylara göre, İzmir Bayraklı Şehir Hastanesinde 1300 hekim, 2 bin 800 hemşire, 300 ebe ve bin de diğer sağlık çalışanı olmak üzere toplamda 5 binin üzerinde sağlık personeli ile hizmet verilmesi hedefleniyor.

Verilen bilgiye göre günlük hastaneye giriş yapan sayısının da 75 bin olması öngörülüyor.

Tıbbi cihazların kurulum işlemi tamamlandı

Paylaşılan detaylara göre, söz konusu hastanede tıbbi hizmetlerin dışında bir tane 480 kişilik, 1 adet 100 kişilik konferans salonu ve 15-20 kişilik 105 adet toplantı odası bulunacak.

İnşaat çalışmalarının tamamlanmış olduğu hastanede tıbbi cihazların kurulum işlemleri de sona erdi.

Tıbbı cihazların denenmeye başlandığı hastanede, önümüzdeki günlerde tamamlanacak olan kabullerinden sonra hastaları ağırlamaya başlayacak.

9 günlük bayram tatili öncesinde otobüs biletleri tükendi!

Açlık sınırı Mayıs ayında 10 bin 72 TL oldu! BİSAM tek tek açıkladı!

Dolara müdahale geliyor! Japon yeni dolar karşısında resmen çakıldı!


Geri Dön