05 / 05 / 2024

Bayraktar'dan afetzedeler için görülmemiş imkan! Depremzedelerin yüzünü güldürdü

Bayraktar'dan afetzedeler için görülmemiş imkan! Depremzedelerin yüzünü güldürdü

Afet bölgesine destek üzerine destek gelirken bir müjdeli haber de BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar'dan geldi. Bayraktar'ın sunduğu kampanyanın detayları haberimizde.




BAYKAR’DAN MÜJDE GELDİ

BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, yeni yapılan 22 adet eşyalı dairenin 1 yıl süresince afetzedelerin hizmetine açılacağını ilan etti.  "Evim Yuvan Olsun" kampanyası dahilinde afetzedelerin barınma gereksinimi karşılanacak.


Sosyal medya hesabı üstünden bir paylaşım yapan Selçuk Bayraktar, kampanyanın ayrıntılarını açıkladı. Kampanya ile beraber çalışma arkadaşları için yapılan 22 adet eşyalı dairenin 1 sene süresince afetzedelere açılacağı söylendi. Bu zorlu zamanların ortaklaşa ve dayanışma ile açılacağını dile getiren 
Bayraktar, afetzedelerin yüzünü güldürdü. Konut desteği için açıklamalarına devam eden Selçuk Bayraktar şu sözleri dile getirdi:


“Depremin mağdur ettiği kardeşlerimizin acil barınma ihtiyacının karşılanabilmesi ve sıcak bir yuvaya kavuşabilmesi için imkanı olan herkesi bu güzel kampanyaya katılmaya davet ediyorum.”

Baykar, 1984 yılında Selçuk Bayraktar, Haluk Bayraktar ve Osman Bayraktar adlı üç kardeş tarafından kurulmuş bir Türk savunma ve havacılık şirketidir. Şirket, askeri ve sivil amaçlar için drone olarak da bilinen insansız hava araçları (İHA) tasarlayıp üretmesiyle tanınıyor.

Bayraktar dan afetzedeler için görülmemiş imkan! Depremzedelerin yüzünü güldürdü

Baykar'ın amiral gemisi ürünü, Türk ordusunun 2015 yılından bu yana çeşitli operasyonlarda kullandığı orta irtifa, uzun menzilli (MALE) İHA Bayraktar TB2'dir. Şirket, ayrıca Bayraktar Akıncı gibi diğer İHA modellerini de üretmektedir. yakın zamanda insansız savaş hava araçlarının (UCAV'ler) geliştirilmesine doğru genişledi.

Baykar, İHA'ların yanı sıra aviyonik sistemler, simülatörler ve diğer savunma teknolojilerini de üretiyor. Şirketin, Birleşik Krallık'taki Rolls-Royce ve ABD'li savunma yüklenicisi Sierra Nevada Corporation da dahil olmak üzere birçok uluslararası şirketle ortaklığı bulunuyor.


Geri Dön