28 / 04 / 2024

Bayram kredilerinde rekabet kızıştı! İşte banka banka bayram kredileri ve faiz oranları!

Bayram kredilerinde rekabet kızıştı! İşte banka banka bayram kredileri ve faiz oranları!

Ramazan Bayramı’na çok az bir süre kala bankalar kesenin ağzını açtı. Bankalar, bayram öncesi tüketicilerin acil nakit ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla peş peşe kampanyalarını duyururken, 50 bin lira ile 70 bin lira arasında değişen ihtiyaç kredilerinde faiz oranları bankadan bankaya değişiyor.



Ramazan Bayramı’na çok az bir zaman kala bireysel kredilerdeki rekabet de yoğunlaştı. Bankalar, peş peşe bayrama özel kredi paketlerini ve kampanyalarını duyurmaya başladı. Bayrama özel ihtiyaçlarını ve tatil masraflarını karşılamak isteyen tüketicilere 50 bin lira ile 70 bin lira arasında değişen rakamlarda sunulan kredi paketlerinde, dileyen banka müşterilerine ödemeleri üç ay erteleme imkanı da sunuluyor.

Bayram kredilerinde rekabet kızıştı! İşte banka banka bayram kredileri ve faiz oranları!

Dünya Gazetesi’nden Birol Bozkurt’un haberine göre, Ramazan Bayramının yaklaşmasıyla birlikte bankalar, bayrama özel kredi kampanyalarını duyurmaya başladı. Haberde, Mart 2023 tarihinde Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu’nun (BDDK) ihtiyaç kredilerinde üst limiti 70 bin lira olarak belirlediğine işaret edilerek bu yüzden kredi kampanyalarının 50 bin lira ile 70 bin lira arasına sıkıştığına dikkat çekildi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön