12 / 05 / 2024

Bayram kredilerinde rekabet kızıştı! İşte banka banka bayram kredileri ve faiz oranları!

Bayram kredilerinde rekabet kızıştı! İşte banka banka bayram kredileri ve faiz oranları!

Ramazan Bayramı’na çok az bir süre kala bankalar kesenin ağzını açtı. Bankalar, bayram öncesi tüketicilerin acil nakit ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla peş peşe kampanyalarını duyururken, 50 bin lira ile 70 bin lira arasında değişen ihtiyaç kredilerinde faiz oranları bankadan bankaya değişiyor.



GARANTİ’DE 36 AY VADE İMKANI

Bayram kredilerinde rekabet kızıştı! İşte banka banka bayram kredileri ve faiz oranları!

Garanti BBVA da Ramazan Bayramı’na özel bir kampanya düzenledi. Bayrama özel acil nakit ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik olan paket kapsamında, kredi ihtiyacı olanlara 36 ay vade seçeneği ve düşük faiz imkanı ile 50 bin liraya kadar kredi imkanı sunuluyor.

İŞ’TEN YÜZDE 1,95 FAİZLE KREDİ

İş Bankası da bayrama özel kredi kullandıran özel bankalardan birisi. 3 bin liradan en fazla 70 bin liraya kadar kredi kullandıran İş Bankası, müşterilerine kredi başvurusunu 24 saat boyunca mobil bankacılık üzerinden yapma fırsatı sunuyor. Başvurusunu banka üzerinden gerçekleştirenlerin ise 100 bin liraya kadar ulaşan bir tutarda kredi alabileceği belirtiliyor. 70 bin liralık kredi fırsatından yararlanmak isteyen banka müşterileri, yüzde 1,95 faiz oranı ve 36 aya varan vade seçeneği ile nakit ihtiyaçlarını karşılayabiliyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön