12 / 05 / 2024

Bayram kredilerinde rekabet kızıştı! İşte banka banka bayram kredileri ve faiz oranları!

Bayram kredilerinde rekabet kızıştı! İşte banka banka bayram kredileri ve faiz oranları!

Ramazan Bayramı’na çok az bir süre kala bankalar kesenin ağzını açtı. Bankalar, bayram öncesi tüketicilerin acil nakit ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla peş peşe kampanyalarını duyururken, 50 bin lira ile 70 bin lira arasında değişen ihtiyaç kredilerinde faiz oranları bankadan bankaya değişiyor.



AKBANK ÖDEMELERİ 3 AY ERTELİYOR

Bayram kredilerinde rekabet kızıştı! İşte banka banka bayram kredileri ve faiz oranları!

Akbank da müşterilerine bayrama özel çeşitli seçenekler sunuyor. Dünya Gazetesi’nin haberinde, Akbank’tan belgesiz ve imzasız Direkt Kredi kullanmak isteyenlerin mobil veya internet bankacılığı üzerinden başvuru yapabildiği belirtilirken, bayram kredisi kampanyası koşulları kredi tutarı, vade süresi, müşteri skoru gibi nedenlerden dolayı her müşteri özelinde değişebildiği kaydedildi. Banka ayrıca dileyen banka müşterilerine 3 ay erteleme imkanı da sunuyor.

YAPI KREDİ’DEN AVANTAJLI KREDİ

Müşterilerinin bayram ihtiyaçlarını karşılamaları için Bayram Kredisi kampanyasını başlatan bir diğer banka ise Yapı Kredi Bankası. Bayram Kredisi kampanyası, ödemelerin 3 ay erteleneceğini açıklayan Yapı Kredi, hem mobil hem de internet şubesinden kredi kullandırma fırsatı sunuyor. Kampanya dahilinde ödemesiz dönem dahil olmak üzere 36 ay vade seçeneği sunan bankanın kredi faiz oranları ve hesaplama işlemleri müşteriden müşteriye göre farklılık gösteriyor.

KEFİLSİZ BAYRAM KREDİSİ QNB FİNANSBANK’TA

QNB Finansbank ise Ramazan Bayramı’na özel duyurduğu kredi kampanyasında, kefilsiz ve belgesiz ilk müşterilere özel 50 bin liraya ulaşan bayram kredisi kullandıracağını duyurdu. QNB Finansbank Ramazan Bayramı’nda kefilsiz mobil başvuruyla 12 ay vadeli düşük faizli 50 bin lira kredi kullandıracağını açıklarken, 70 bin liralık kredi kullanmak isteyenlere ise aylık yüzde 1,79 faiz oranı ve 24 ay vadeyle kredi imkanı sunulduğu kaydedildi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön