02 / 05 / 2024

Bayram öncesi 2 bin 354 lira ödeme yapılacak haberi geldi! Hesap kitap yapılıp kamuoyuna açıklandı

Bayram öncesi 2 bin 354 lira ödeme yapılacak haberi geldi! Hesap kitap yapılıp kamuoyuna açıklandı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından ödenenen sosyal yardım paketi ödemelerinde tutar artırılıyor. Hükümet destek kapsamında evde bakım yardımının 2 bin 354 TL’ye çıkardığını açıklamıştı. Son açıklama Cumhurbaşkanından geldi.



15 MİLYAR LİRALIK DESTEK PAKETİ ÇALIŞMASINDA SONA GELİNDİ

 Erdoğan, "15 milyar liralık ilave destek paketinin de sonuna gelmiş bulunmaktayız. Aslolan her insanımıza huzurlu bir aile ortamı, kendini geliştirecek kalite bir eğitim sistemi. Sağlık hizmetlerine kesintisiz ve ücretsiz ulaşım imkanı, ulaşımdan enerjiye kadar her alanda temel hizmet sağlamaktır. Geleceğimize güvenle bakıyoruz." ifadelerini kullandı.

Emekli maaşları ve asgari ücrete zam değerlendirmesi! Vedat Bilgin yeni rakamları böyle duyurdu

Hükümetten emekli maaşlarına zam müjdesi! Bakan Bilgin en düşük maaşın ne olacağını açıkladı

Hükümetten asgari ücret ve emekli maaşlarına zam açıklaması! Enflasyon eritti zam şart

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön