16 / 05 / 2024

Bayramda marketler açık mı 2023? Bayramın 1 günü marketler açık mı? Bayramda marketler kaça kadar açık?

Bayramda marketler açık mı 2023? Bayramın 1 günü marketler açık mı? Bayramda marketler kaça kadar açık?

Ramazan Bayramı’nın ilk günü idrak edilecek. Bu yüzden de vatandaşlar bayramın ilk günü marketler açık mı, kapalı mı diye sormaya başladı. İşte detaylar!



BAYRAMDA MARKETLER KAPALI MI, AÇIK MI?

Diyanet’in yayınladığı takvimine göre, Ramazan Bayramı 21, 22 ve 23 Nisan tarihlerine denk gelmektedir. Hala zincir marketlerden bayramda açık ya da kapalı olmasına dair resmi bir açıklamada bulunulmadı.

Geçtiğimiz seneler dikkate alındığı zaman zincir marketler Ramazan Bayramı’nın 1. günü kapalı olacakken, 2 ve 3. günü çalışmaya devam etmişti. Konu ile alakalı resmi bir açıklama geldiği zaman haberimizde yer vereceğiz.

A101 ÇALIŞMA SAATLERİ NEDİR?

A101 hafta içi saat 09.00 ile 21.00 saatleri arasında müşteri kabul edilecektir. Bazı ilçelerde marketin çalışma saatleri uzatılıp, 22.00’da kapanmaktadır.

BİM ÇALIŞMA SAATLERİ NEDİR?

BİM marketler zinciri, Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri 09.00 - 21.00 saatleri arasında vatandaşa hizmet veriyor.

ŞOK ÇALIŞMA SAATLERİ NEDİR?

ŞOK Market Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma ve hafta sonu yani Cumartesi ve Pazar günleri de 09.00 ile 21.00 saatleri arasında hizmet verilecektir.

TARIM KOOPERATİF MARKETLER ÇALIŞMA SAATLERİ NEDİR?

Tarım Kooperatif Marketler saat 09.00’da açılıp, müşterilerini kabul etmeye başlayacak ve saat 21.00’da kapanacak. Bazı il ve ilçelerde marketlerin çalışma saatinin değiştiği göz önüne alınacaktır.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön