28 / 04 / 2024

Bayrampaşa Caprice Gold iletişim!

Bayrampaşa Caprice Gold iletişim!

Firma: Jetpa Holding

Proje: Caprice Gold

Bayrampaşa Caprice Gold iletişim için 444 44 25 numaralı telefonu arayarak projenin satış ofisine ulaşabilirsiniz. Caprice Gold Bayrampaşa projesinin 2014 yılının başında hizmete açılması planlanıyor...




Jetpa Holding tarafından inşa ediliyor olan  Caprice Gold  projesi İstanbul Bayrampaşa ilçesinde ORA Alışveriş Merkezi'nin yanında yükseliyor. Bayrampaşa Caprice Gold iletişim ve adres bilgileri haberimizin devamında bulunuyor.


Caprice Gold Bayrampaşa projesi devremülk konseptinde hazırlandı.  Jetpa Holding  Caprice Gold Bayrampaşa projesi 300 adet saray odası, 234 adet özel saray odası ve 14 adet kral dairesinden meydana geliyor.


Tek blok olarak tasarlanan Caprice Gold Bayrampaşa projesi 26 katlı olarak yükseliyor. Bayrampaşa Caprice Gold iletişim için 444 44 25 numaralı telefonu arayarak, Caprice Gold Bayrampaşa satış ofisi ile görüşme yapabilirsiniz.


Yüzme havuzu, sauna, fitness center, buhar odası, spor alanları, dinlenme alanları, vale, concierge, kapalı otopark, çocuk oyun alanları gibi sosyal olanakların bulunduğu Caprice Gold Bayrampaşa projesi 20 bin metrekare arsa alanında yükseliyor.


Caprice Gold Bayrampaşa'da odalar 17 ile 34 metrekare arasında değişiyor. Jetpa Holding, Caprice Gold Bayrampaşa projesinin 2013 yılı sonunda tamamlamayı, 2014 yılının başında da hizmete açmayı planlıyor.



Caprice Gold Bayrampaşa nerede?

Caprice Gold Bayrampaşa adres : Bayrampaşa, Forum İstanbul, ORA AVM yanı, 34035 İstanbul



Bayrampaşa Caprice Gold iletişim

Telefon: 444 44 25

Web Adresi: www.caprice.com.tr


projeye sor



Geri Dön