03 / 05 / 2024

BBC: İngiltere yoksullaşıyor! DW: Almanya'nın borcu artıyor

BBC: İngiltere yoksullaşıyor! DW: Almanya'nın borcu artıyor

Artan petrol ve doğal gaz fiyatları, tüm dünyada olumsuz etki yaratıyor. Almanya’nın eyalet, federal, sosyal güvenlik ve belediye dâhil kamu dışı kurumlara borçları arttı.



BBC İNGİLTERE YOLSULLAŞIYOR

İngiltere'nin Kent bölgesinde yer alan Aylesham'da ihtiyaç sahiplerine temel gıda maddeleri dağıtımı yapan BeChange Gıda Bankası'nın yöneticisi Angela Dogget, sabahları deponun kapısında tanıdık yüzler görmeye başladığını vurgulayarak, son dönemlerde düzenli yiyecek yardımı almaya gelenlerin sayısının bir hayli arttığını vurgulayarak, kuyrukların giderek uzadığını ifade etti.

 BBC: İngiltere yoksullaşıyor! DW: Almanya nın borcu artıyor

Normal şartlarda 4-5 kişinin yer aldığı kuyrukların son 2 ay içerisinde 25-30 kişiye kadar çıktığını aktaran Dogget, bunlar arasında evli ve çocuk sahibi gençler, çalışanlar ve yaşlı insanların olduğunu vurgulayarak, her hafta bir önceki hafta görmediği insanları görmeye başladığını anlattı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön