22 / 05 / 2024

BBP lideri Mustafa Desteci EYT'liler için tarih açıkladı!

BBP lideri Mustafa Desteci EYT'liler için tarih açıkladı!

Büyük Birlik Partisi (BBP) lideri ve Ankara Milletvekili Mustafa Destici, Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) için tarih paylaştı.



“HABERLER SEVİNDİRİCİ”

EYT Federasyonu Başkanı Gönül Boran da EYT konusunda verdikleri mücadelede her zaman yanlarında olan Destici'ye teşekkür etti. Boran, EYT düzenlemesinin yıl başından önce yasalaşacağına ilişkin haberin sevindirici olduğunu sözlerine ekledi.

BBP lideri Mustafa Desteci EYT liler için tarih açıkladı!

EDİTÖR NOTU: Bu haber 26 Ekim 2022 tarihinde saat 20.11'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18.60 Türk Lirası, euro 18,39 Türk Lirası, altının gramı ise 988 Türk Lirası değerinde.

İslam Memiş'ten gram altında zirve için tarih geldi!

'Tsunami yolda' diyen Selçuk Geçer'den dolar için korkunç uyarı!

Vatandaşa müjde! İkinci el arabalarda yeni dönem!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön