04 / 05 / 2024

İslam Memiş'ten gram altında zirve için tarih geldi!

İslam Memiş'ten gram altında zirve için tarih geldi!

Gram altınla ilgili yorumları merakla beklenen İslam Memiş, yatırımcıları heyecanlandıran açıklamalarda bulundu.



"Altın kahini" olarak bilinen İslam Memiş, gram altın, gram gümüş, dolar ve euro için yeni tahminlerde bulunarak yatırımcıları heyecanlandırdı.

Gram altın için tarih de paylaşan deneyimli ekonomist, elinde altın olanlara satmamaları tavsiyesinde bulundu.

Aktardığı bilgi ve yorumlarının kişisel olduğunu belirterek yatırım tavsiyesi olmadığının altını çizen İslam Memiş, şunları söyledi: Dolar TL kurundaki geri çekilme bu hafta Borsa İstanbul 100 endeksinde 4000 seviyesine neden olabilir. Orta ve uzun vadede pozitif beklentim devam ediyor ama kısa vadede işin endeks tarafı farklı. Şirketlerin hisse değerine bakmak, odaklanmak lazım. Oradaki kar satışlarını beklemek lazım. Oradaki kar satışlarını görmeniz lazım, yoksa endeks tarafındaki puan seviyesine bakmamak lazım, o bir yanılgı, yanlış hamle yaparsınız.

İslam Memiş ten gram altında zirve için tarih geldi!

İSLAM MEMİŞ'TEN DOLAR TAHMİNİ

Dolar TL 18.69-18.72 seviyesinde haftaya başladı. Geri çekildiğini görüyoruz. Dolar endeksinde geri çekilme gördük. 111.80'lere gerileyen bir dolar endeksi vardı, dalgalanma buradan gerçekleşti. Pozitif görünüm devam ediyor. Bant aralıklarına dikkat ederek karar vermeniz gerekiyor. Euro, dolara kıyasla yine bant aralığı fazla. Perşembe günü Avrupa Merkez Bankası faiz kararı var, muhtemelen 75 baz puanlık faiz artırımı yapacak. Bu gelirse belli seviyelere görülebilir euro dolar paritesinde.

Brent petrolün varil fiyatı 90 dolar seviyesinden başladı haftaya. Geniş bant aralığında dalgalanmaya devam ediyor. Bir bakıyorsunuz 88 dolar, bir bakıyorsunuz 97 dolara yakın seviyede. Ben pozitif beklentimin devam ettiğini belirtmek istiyorum. Beklentim yılın son çeyreği için geçerli, 120-130 dolar.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön