03 / 05 / 2024

İslam Memiş’ten gram altında korkutan uyarı: ‘Çok ilginç şeyler oluyor!’

İslam Memiş’ten gram altında korkutan uyarı: ‘Çok ilginç şeyler oluyor!’

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, gram altın konusunda vatandaşları bir kere daha uyardı. Memiş, "Gram altında makas aralığı 10 lira, 40 liralık makas oluşuyor, işçilikler yavaş yavaş artmaya başladı. Çok ilginç şeyler oluyor" dedi.



Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, gram altında daha önce görülmeyen işçilik maliyeti artışlarını “Çok ilginç şeyler oluyor” diyerek duyurdu. 

“Dolar ve altın ile operasyon çekiyorlar dikkat!” başlıklı videosunda açıklamalarının yatırım tavsiyesi olmadığını vurgulayan Memiş, şu ifadeleri kullandı:

"Nisan ayının son haftasına girdik. ABD'de önemli bilgiler var. Ülkemizde önemli açıklamalar var. Seçim meydanlarından piyasalara güncel haber akışları yaşanıyor. Biz acaba yurttaş olarak bu açıklamaları nasıl fırsata çevirebiliriz.

İslam Memiş’ten gram altında korkutan uyarı: ‘Çok ilginç şeyler oluyor!’

Dolar kuru ekranlarda 19.40 lira bandında ama serbest piyasalarda 20.42-46 lira seviyesinde. Daha önce 20 lira üzerinde tutunacak mı soruları kafaları karıştırırken, artık hedef 21 lira mı diyoruz. Perşembe günü Merkez Bankası’nın faiz kararı var. Seçim meydanlarından ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarından şu şekilde mesajlar geliyor: faizler düşecek. Merkez Bankası faiz indirimi yaparsa piyasalar için sürpriz değil. Orta vadede 24-25 TL seviyesini bekliyoruz.

İşte Finans Analisti İslam Memiş’in diğer açıklamaları...


Geri Dön