18 / 05 / 2024

İslam Memiş’ten gram altında korkutan uyarı: ‘Çok ilginç şeyler oluyor!’

İslam Memiş’ten gram altında korkutan uyarı: ‘Çok ilginç şeyler oluyor!’

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, gram altın konusunda vatandaşları bir kere daha uyardı. Memiş, "Gram altında makas aralığı 10 lira, 40 liralık makas oluşuyor, işçilikler yavaş yavaş artmaya başladı. Çok ilginç şeyler oluyor" dedi.



"Gram altın ekranlarda 1245 TL, bankalarda 1368 TL ve Kapalıçarşı'da 1363. 1353-63 TL bandında. Kapalıçarşı'da bile makas aralığı açıldı. Gram altın almak için doğru zaman bugünler değil. 1350 lira üzerinde gram altın alımı yapılmaz. Manipülasyonu fazla, balon ve köpük meydana geldi. Ons altında düşüşler yaşandı. Dolar TL'de köpük oluştuğu için gram altın TL'de de köpük meydana geldi.

Kapalıçarşı'da makas aralığı 10 lira civarında ve makas aralığı açılıyor. İlginç bir gelişme var diye ifade ettim. Bir ilginç gelişme daha oldu. İşçilikler arttı.

İslam Memiş’ten gram altında korkutan uyarı: ‘Çok ilginç şeyler oluyor!’

Önceden fiyatlar düşünce işçilik artıyordu. Şimdi fiyatlar zirve yaptı. Makas açıldı ve işçilik arttı. Çeyrek altında 20 lira gibi bir işçilik farkı meydana geldi. 

Cumhuriyet altınında 50 lira işçilik olurken, gram altında makas aralığı 10 TL. 40 TL’lik makas oluşuyor. İşçilikler adım adım artmaya başladı. Çok ilginç şeyler oluyor.”

Otomotiv sektöründe devrim! Türkiye’de satışları tam iki katına çıktı!

Vatandaşlar borca battı! Bankalara olan toplam borç 2 trilyon TL'ye yaklaştı!

Duyan duymayan kalmasın! Kur Korumalı Mevduat bitiyor! AK Partili isim madde madde açıkladı!


Geri Dön