29 / 04 / 2024

İslam Memiş'ten gram altın için tarihi uyarı 'Treni kaçırmayın'

İslam Memiş'ten gram altın için tarihi uyarı 'Treni kaçırmayın'

Altındaki düşüşün kalıcı olmadığını savunan İslam Memiş, yatırımcılara tarihi uyarılarda bulundu.



Yatırımcıların gram altının gidişatı konusunda dikkatle dinlediği İslam Memiş, altındaki düşüşün fırsat olduğunu söyledi ve bu düşüşün her zaman devam etmeyeceğini hatırlattı.

Deneyimli ekonomist, yatırımcılara dikkatli olmaları gerektiğini vurgulayarak, Amerika Merkez Bankası'nın (FED) altın rezervini paylaştı.

İslam Memiş'in açıklamalarından öne çıkan kısımlar şöyle: 

ALTIN YATIRIMCISINA UYARI: UYANIK OLUN

Dolar kuru 19 liraya koşarken gram altında ise düşüşler yaşanmaya başladı. 950 liraya gerileyen gram altın için yatırımcıya "Uyanık olun" uyarısı yapan İslam Memiş, "Önemli olan kazanmak değil yatırımı korumak. Artık devir uyanık olma devri." diye konuştu.

İslam Memiş ten gram altın için tarihi uyarı Treni kaçırmayın

FED'İN ALTIN ORANINI AÇIKLADI

Altının baskılandığını söyleyen Memiş, FED'in altın konusunda ataklarının olacağını ifade ederek, "Para kazanmayı herkes yapar ama marifet parayı tutmakta. Herkes diyor ki 'Altının ons fiyatı bir yıldır baskılanıyor.' Evet, uyanık olun. Altın şuan kime ucuz. Dolarla hesapladığın zaman ABD’ye ucuz. En fazla altını olan Fed. Fed’in 8133 ton altını var" dedi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön