03 / 05 / 2024

İslam Memiş'ten gram altında vurucu tahmin! Peki İslam Memiş dolar için ne dedi?

İslam Memiş'ten gram altında vurucu tahmin! Peki İslam Memiş dolar için ne dedi?

Finans analisti İslam Memiş, yaptığı son tahminde hem gram altını takip edenler hem de dolara yatırım yapanlar için ışık tuttu. Açıklamasında dolardaki hareketliliğe değinen İslam Memiş gram altında 1450 lira tahminine yönelik de açıklamalarda bulundu.



İslam Memiş'ten çifte tahmin! Gram altın ve dolarda son durum ne olcak?  Gram altında 1450 lira seviyesi gerçekleşecek mi?

Açıklamalarınına yaptığı tahminlerin yatırım tavsiyesi olmadığını vurgulayarak başlayan altın ve finans analisti İslam Memiş borsada bir aylık getiride pozitif ayrıştığının görüldüğünü söyledi. Memiş ama bunun ülke ekonomisine katkı kısmının tartışılabileceğini belirtti. Pozitif bir görünümün göze çarptığını belirten Memiş "Seçim ekonomisi belirlendiği için bu taraf destekleniyor gibi duruyor" dedi.

Dolarda son durum

Memiş'in değerlendirmesine göre dolar TL serbest piyasalarda 18.28-18.31 lira aralığında seyrediyor. Gram altın TL ekranlarda 1007, banka ve serbest piyasalarda ise 1019-1023 lira aralığında. Euro dolar paritesi 1.0183 seviyesinde bulunuyor. Hızlı toparlanmayla haftaya başladı. Sterlin dolar 1.1680. Çünkü bu dolar endeksinin haftaya düşüşle başlamasından kaynaklanıyor. 

Petrol fiyatları ne olur?

Petrol fiyatlarındaki pozitif görünüm devam ediyor. Brent petrol varil fiyatı yine 93 dolar seviyesinde. Yıl sonu 120-140 dolar aralığı öngörümüz vardı. Yükselişlerin devam edeceğini öngörüyorum" dedi. Memiş asıl vurucu değerlendirmeyi gram altın için yaptı.

 İslam Memiş ten gram altında vurucu tahmin! Peki İslam Memiş dolar için ne dedi?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön