29 / 04 / 2024

İslam Memiş dolar için bu kez saat paylaştı! Elinizi çabuk tutun!

İslam Memiş dolar için bu kez saat paylaştı! Elinizi çabuk tutun!

Piyasalarda hareketlilik yatırımcıyı meraklandırırken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten gram altın için FED uyarısı geldi. Gram altın 986 liradan işlem görmeye devam ederken Memiş, baskıya dikkat çekti.



Piyasalarda hareketli dakikalar yaşanmaya devam ediyor. Euro ve dolar arasındaki çekişmede bir euro öne geçiyor bir dolar. Son rakamlara göre dolar euro'yu tekrar geçti.

Altın ise 1000 liray dolaylarında dolaşıp geri dönüyor. Bu eşiği tekrar geçemediği ve gelen faiz artırım kararları sebebiyle de beklenen çıkışı bir türlü gösteremiyor.

Durum böyle olunca gözler sürekli ekonomik analizlerde. 31 Ekim'de başlayan yeni haftaya damga vuracak gelişme ise Amerikan Merkez Bankası'nın açıklayacağı faiz kararı olacak.

ÇARPICI UYARI

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş de dolarla ilgili çarpıcı bir uyarıya imza attı. Hem tarih hem de saat verdi.

İslam Memiş bu haftanın ne kadar kritik olduğuna dikkat çekti. Memiş hem tarih hem de saat verdi. Ancak bu kez gram altın için değil dolar için konuştu. 

İslam Memiş dolar için bu kez saat paylaştı! Elinizi çabuk tutun!

tv100'deki yazısında ABD Merkez Bankası'nın bu hafta alacağı faiz kararına dikkat çeken Memiş, 2 Kasım Çarşamba günü saat 21:00 ile 22:00 arasında dolarda sağlıksız dalgalanmalar yaşanabileceği uyarısında bulundu.

3 Kasım Perşembe günü ise Türkiye'deki çalışanları ve emeklileri yakından ilgilendiren enflasyon rakamı TCMB tarafından açıklanacak.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön