18 / 05 / 2024

BDDK merakla beklenen rakamları açıkladı! Konut ve taşıt kredileri...

BDDK merakla beklenen rakamları açıkladı! Konut ve taşıt kredileri...

Açıklanan resmi rakamlara göre, Bankacılık sektörünün kredi hacmi, geçtiğimiz hafta 21 milyar 723 milyon TL artış gösterdi ve 6 trilyon 515 milyar 928 milyon TL'ye çıktı.



- Yasal öz kaynaklar azaldı mı?

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu tarafından açıklanan haftalık verilere göre, bankacılık sektöründe takipteki alacaklar, 5 Ağustos 2022 tarihi itibarıyla bir önceki haftaya göre 694 milyon TL artış gösterdi ve 162 milyar 638 milyon TL'ye çıktı. Söz konusu takipteki alacakların 133 milyar 141 milyon TL'lik kısmına özel karşılık da ayrıldı.

BDDK merakla beklenen rakamları açıkladı! Konut ve taşıt kredileri...

Yine aynı dönemde bankacılık sisteminin yasal öz kaynakları 1 milyar 209 milyon TL azaldı ve 1 trilyon 319 milyar 643 milyon TL şeklinde oldu.

3 kamu bankasında peş peşe deprem! Halk Bank, Ziraat ve Vakıfbank'tan emekliye kötü haber! Duyan inanamadı! Hemen bakın!

4 bankada peş peşe deprem! İş Bankası, TEB, QNB, ING arka arkaya açıkladı! Kararı duyan inanamadı! Hemen bakın!

Altın 3 gün sonra bu rakamı görecek! Her dediği çıkan altının efendisi İslam Memiş'ten flaş açıklama! Hemen bakın


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön