07 / 05 / 2024

Bekçi olmak isteyenler muhteşem fırsat! İlköğretim mezunu olmanız yeterli! Bekçi olabilmeniz için yapılması gerekenler..

Bekçi olmak isteyenler muhteşem fırsat! İlköğretim mezunu olmanız yeterli! Bekçi olabilmeniz için yapılması gerekenler..

Bekçi olmak isteyenlere müjdeli haber geldi. İŞKUR bekçi ilanlarını yayımladı. Peki bekçi olabilmek için hangi şartlar aranıyor? Bekçi olabilmek ne yapmak gerekiyor. Hepsi ve daha fazlası haberimizde…



6 BİN TL MAAŞ VERİLECEK

İŞKUR bekçi alımının şu an için sadece ve sadece özel sektör için geçerli olduğu bildirilerek alımların farklı illerde de geçerli olacağı ifade edildi. Türkiye’nin çeşitli illeri için ise bekçi alım ilanları art arda duyurulur iken, vatandaşlar başvuru kriterlerini araştırmaya başladı. Tüm bunların yanı sıra asgari ücret 5. 500 lira oldu ve ilanlara başvuru yapan ve işe alınan kişilere 6 bin TL verileceği aktarılan bilgiler arasındaydı.

İŞTE BAŞVURU DETAYLARI

Tüm bunların yanında ilanlara başvurular aşağıdaki link aracılığı ile açılan sayfada e – Devlet Kapısı ile giriş bölümünden giriş sağlanarak özgeçmişi kaydetmek sureti ile yapılabileceği bildirildi. Bunlarla birlikte ilanlara şartlara haiz olmayan kişilerin başvuru yapamayacağı bildirildi. İlanlara göre özel olarak şartlar da aranıyor.

İŞTE ARANAN ŞARTLAR

Yayımlanan ilanlarla ile birlikte genel şartlar şöyle paylaşıldı:

T. C. vatandaşı olmak,

İlköğretim, lise, ön lisans ve lisans mezunu olmak,

Yurt dışındaki okullardan mezun olan kişilerin denklik belgesine sahip olmaları,

18 yaşını bitirmiş olmak,

Aranan fiziki şartlarda erkeklerde ya da kadınların herhangi bir sıkıntı çıkartacak engele sahip olmaması (Engelli bireyler için gerekli kriterler ilan detaylarında belirtilmiştir)

Başvuran adayların sağlık yönetmeliği kriterlerini taşımaları,

Silah taşımaya engel olabilecek bir durumun olmaması,

Herhangi bir yüz kızartıcı suçtan ceza almamış olmaları,

Başvuruda bulunulacak kişilerin il içerisinde ikamet edebiliyor olması.

Bekçi olmak isteyenler muhteşem fırsat! İlköğretim mezunu olmanız yeterli! Bekçi olabilmeniz için yapılması gerekenler..

EDİTÖR NOTU: Bu haber 8 Ağustos 2022 tarihinde saat 15.45'te yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18,32 Türk Lirası, euro 18,37 Türk Lirası, altının gramı ise 1035 Türk Lirası değerinde.

Ultra konforlu Seat Arona’ya 15 bin lira zam! İşte 8 Ağustos 2022 Seat Arona fiyat listesi…

Ucuz denilen Kia Stonic de artık cepleri yakıyor! Kia Stonic’e zam geldi! İşte 8 Ağustos 2022 Kia Stonic fiyat listesi

Altın mı, dolar mı, euro mu? Bu haberi okumadan yatırım yapmayın! Temmuz ayında en çok ne kazandıran ve kaybettirenler

 

 


Geri Dön