01 / 07 / 2024

Beklenen açıklama geldi: Maaşlar bugün hesaplara yatacak!

Beklenen açıklama geldi: Maaşlar bugün hesaplara yatacak!

Ramazan Bayramı'nın yaklaşması ile en çok merak edilen konulardan biri de memur maaşları oldu. Binlerce memur maaşların bayramdan önce yatıp yatmayacağını merak ediyor...



Binlerce memur Ramazan Bayramı'ndan dolayı maaşlarının ne zaman yatacağını merak ediyor.  Memur maaşlarının bayramdan önce yatıp yatmayacağı konusunda araştırmalar devam ediyor.

A Haber'de yer alan habere göre; memurlar maaşlarını bu ay ne zaman alacağını merak ederken son dakika açıklaması geldi.  10 Mayıs memur maaşı yattı mı? 2021 Mayıs ayı memur maaşları ne zaman yatacak? İşte merak edilenler...

Beklenen açıklama geldi: Maaşlar bugün hesaplara yatacak!

MAYIS AYI MEMUR MAAŞI NE ZAMAN YATACAK?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, memurlara müjdeyi verdi. Memur maaşlarının bayramdan önce yatırılacağını müjdeleyerek, 10 Mayıs'ta maaşların hesaplarda olacağını söyledi. 

Emekli memur maaşları ne zaman yatacak?

Memur maaşları bayram öncesi yatar mı?

.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön