01 / 05 / 2024

Beko KM 99 Beyaz Çamaşır Kurutma Makinesi ne kadar? 23 Şubat 2023 fiyat listesi...

Beko KM 99 Beyaz Çamaşır Kurutma Makinesi ne kadar? 23 Şubat 2023 fiyat listesi...

Değiştirilebilir kapak yönü ile büyük kullanım avantajına sahip olan Beko kurutma makinesi, çamaşır miktarına göre enerji harcayan akıllı nem sensörü ve iron finish teknolojisiyle öne çıkıyor. Peki, iron finish teknolojisi ne işe yarar? Beko KM 99 B, yorgan kurutur mu? İşte cevabı...



Beyaz eşya sektörünün güvenilir markası Beko, üstün teknolojilerle donattığı çamaşır kurutma makineleri ile fark yaratmayı sürdürüyor.

 Beko KM 99 Beyaz Çamaşır Kurutma Makinesi ne kadar? 23 Şubat 2023 fiyat listesi...

Beko KM 99 B Kurutma Makinesi, sahip olduğu özellikler ve 14 programıyla dikkat çekiyor. Enerji sınıfı A++ olan Beko KM 99 kurutma makinesinin yıllık enerji tüketimi 258.6 kWh. 

ÖNE ÇIKAN ÖZELLİKLERİ

Akıllı nem sensörü: Kuruluk seviyesini algılar, kurutma süresini istenilen kuruluk düzeyine göre hesaplayarak otomatik olarak ayarlar, böylece çamaşır mikatarına göre enerji harcar.

Değiştirilebilir kapak yönü: Makinenin yükleme kapağının yönü yerleştirme alanına uygun değilse yetkili servis aracılığıyla ters yöne açılabilecek şekilde ayarlanabilmektedir.

Iron finish teknolojisi: Beko KM 99 B Kurutma Makinesi, performansı bağımsız test kuruluşu tarafından da onaylanan teknolojisi ile çamaşırları anında giyilebilir düzgünlükte çıkartır. Çamaşırları kuruturken adeta ütüler.

Homewhiz: Akıllı cep telefonu veya tabletten kablosuz ağ bağlantısı olan Beko KM 99 kurutma makinesini Homewhiz uygulaması üzerinden çalıştırmak ve güncel durumu hakkında bilgi sahibi olmak mümkün.

Beko KM 99 kurutma makinesinde yer alan programlar: Pamuklular, Pamuklu Ekonomik Kurutma, Sentetik, Hijyenik Kurutma, Hijyenik Havalandırma, Yorgan/Nevresim, İndirilen Program, Zaman Programları, Açık Hava/Spor (Goretex), Ekspres 30', Kot, Karma, Buharlı Tazeleme, Giyime Hazır (Gömlek)

Beko kurutma makinesi kaç TL? Beko 99 B Kurutma Makinesi en uygun fiyatla nereden alınır?

 


Geri Dön