28 / 04 / 2024

Belediye KDV'den muaf 3 arsa satacak! İhalesi 5 Aralık'ta!

Belediye KDV'den muaf 3 arsa satacak! İhalesi 5 Aralık'ta!

Samsun ili Tekkeköy Belediyesi Başkanlığı, Samsun Tekkeköy ve Çinik'te yer alan üç adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 5 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.



Samsun ili Tekkeköy Belediyesi Başkanlığı, Samsun Tekkeköy ve Çinik'te yer alan üç adet arsa için satış ihalesi düzenliyor.

Yüz ölçümleri 4 bin 75 metrekare ile 7 bin 106 metrekare arasında değişen arsalar KDV'den muaf olarak satışa çıkarıldı.

Satışa çıkarılan arsaların muhammen bedelleri 12 milyon 226 bin TL ile 21 milyon 320 bin TL arasında değişirken, geçici teminat bedelleri ise 400 bin TL ile 650 bin TL arasında dğeişiyor.  Söz konusu satış ihalesi 5 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Belediye KDV den muaf 3 arsa satacak! İhalesi 5 Aralık ta!

TAŞINMAZLAR SATILACAKTIR

Samsun ili Tekkeköy Belediyesi Başkanlığından;

Belediyemize ait aşağıda ihale tarihi, ihale saati, niteliği, mevkii, muhammen bedeli, geçici teminatı belirtilen taşınmazlar, Tekkeköy Belediyesi Meclis Salonunda Encümen huzurunda 05.12.2023 Salı günü saat 14.00’de başlayarak, 2886 sayılı Devlet ihale Kanununun 35/a maddesine göre kapalı teklif açık artırma usulü ile satışları yapılacaktır.


İhaleye katılabilmek için gerekli belgeler,

A. İstekli gerçek kişi ise;

a. Nüfus Cüzdanı Fotokopisi

b. İkametgâh Belgesi ( İlçe Nüfus Müdürlüğünden veya e-devlet üzerinden alınacak.)

c. İhaleye girecek kişinin noter onaylı imza sirküsünün aslı ( Noterden tanzim edilecektir.)

d. İstekliler adına vekâleten iştirak ediyor ise, istekli adına teklifte bulunanın noter tasdikli vekâletnamesi ile vekâleten iştirak edenin noter tasdikli imza sirkülerinin aslı ( Noterde tanzim edilecektir.)

e. Geçici teminatını vermesi; (İhale bedelinin %’3’ü oranında)

f. İhaleye katılanın veya vekilinin Tekkeköy Belediyesine borcu olmadığına dair belge, (Belediyemizin Mali Hizmetler Müdürlüğünde tanzim edilecektir.)

g. 2886 sayılı D.İ.K. göre ihalelere katılmaktan yasaklı ve cezalı olmadığına dair beyan, (Belediyemizin Emlak ve İstimlak Müdürlüğünde tanzim edilecektir.)

h. İhale dosya bedelinin ödendiğini gösteren makbuz (Belediyemizin Emlak ve İstimlak Müdürlüğünde tanzim edilecektir.)

B) İstekli tüzel kişi (şirket) ise;

a. Ticaret Odasın’nda veya diğer resmi makamdan şirketin siciline kayıtlı ve halen faaliyette olduğuna dair belge

b. Şirketin adına ihaleye girecek kişi veya kişilerin bu şirketin vekili olduğuna dair noter vekâletname ve imza sirkülerinin aslı

c. Tebligat için adres gösterilmesi, telefon numarası bildirilmesi

d. Geçici teminatını vermesi; (İhale bedelinin %’3’ü oranında)

e. İhaleye katılanın veya vekilinin Tekkeköy Belediyesine borcu olmadığına dair belge, (Belediyemizin Mali Hizmetler Müdürlüğünde tanzim edilecektir.)

f. 2886 sayılı D.İ.K. göre ihalelere katılmaktan yasaklı ve cezalı olmadığına dair beyan, (Belediyemizin Emlak ve İstimlak Müdürlüğünde tanzim edilecektir.)

g. İhale dosya bedelinin ödendiğini gösteren makbuz (Belediyemizin Emlak ve İstimlak Müdürlüğünde tanzim edilecektir.)

C) Ortak girişimci ise;
Ortak girişimi oluşturan gerçek kişi veya kişilerin her birinin (A) ve (B) fıkralarında belirtilen esaslara göre temin edecekleri belgeler ve ortak girişim beyannamesi.

İhale şartnamesi ve diğer evraklar mesai saatleri içerisinde Tekkeköy Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğünden temin edilebilir. Komisyon gerek gördüğü takdirde 2886 sayılı Kanunun 40. maddesi gereğince sözlü veya yazılı teklif almak suretiyle ihaleyi sonuçlandıracaktır.

Taşınmazlar KDV kapsamında değildir, İhale ve sözleşmeler ile ilgili vergi, resim, harç ile diğer resmi giderler, ihale üzerinde kalan kişilerce ödenir. İhaleler bir numaralı taşınmazdan başlayacak ve bir önceki ihale bitmeden diğer ihaleye geçilmeyecektir.          

İstekliler ihaleye katılabilmek için belgeleri 05.12.2023 Salı günü saat 13:30’a kadar imza karşılığı Encümen Başkanlığına teslim edeceklerdir.

Posta ile yapılan müracaatlarda meydana gelen gecikmeler kabul edilmez.

İLAN OLUNUR.
 

Aydos Yeşilçam Evleri için düğmeye basıldı! Pendik'e 368 konutluk yeni proje geliyor!

Depreme karşı güvenli mekanlar için çelik yapı şart!

Kapadokya'da 10 yıllığına kiralık otel!


Geri Dön