02 / 05 / 2024

Benzin, motorin ve LPG alacaklar dikkat! Az önce açıklandı! Son gün 15 Ağustos!  

Benzin, motorin ve LPG alacaklar dikkat! Az önce açıklandı! Son gün 15 Ağustos!  

Akaryakıt harcamalarına ilişkin bir kampanya düzenleyen Halkbank, Aytemiz istasyonlarından yapılacak harcamalara 90 TL ParafPara hediye edeceğini açıkladı. Halkbank, kampanyanın 15 Ağustos’ta biteceğini duyurdu.



Akaryakıta peş peşe gelen zam nedeniyle benzinin fiyatı 36 lirayı, motorinin fiyatı ise 38 lirayı aşmıştı. Bu nedenle, araç sahipleri de bankaların akaryakıt kampanyalarını takip etmeye başladı. Bu kapsamda, Aytemiz ile iş birliği yaparak yeni bir kampanya düzenleyen Halkbank, Aytemiz istasyonlarından yapılacak akaryakıt harcamalarından hesaplara 90 TL ParafPara yatıracağını paylaştı.

Büyük ilgi gören kampanyanın 15 Ağustos’ta sona ereceğini duyuran Halkbank, müşterilerin acele etmesi gerektiğini aktardı. Halkbank, kampanyanın sadece Paraf Kart’a özel olduğunu ve kampanyaya ilişkin tüm detay ve katılım koşullarını Paraf’ın resmi internet sitesinden paylaşıldığını bildirdi.

 Benzin, motorin ve LPG alacaklar dikkat! Az önce açıklandı! Son gün 15 Ağustos!  

KAMPANYA DETAYLARI

  • 1 Temmuz 2023 -15 Ağustos 2023 tarihlerinde kampanyaya katılım sağlayan Paraf üyelerinin Aytemiz istasyonlarında Paraf POS cihazından farklı günlerde ve bir kerede gerçekleştirilecek 350 TL ve üzeri dördüncü akaryakıt ya da otogaz harcamasına 90 TL ParafPara hediye edileceği ifade edildi.

  • Kampanyaya katılım sağlamak için ilk işlemden önce Paraf Mobil uygulamasından “Hemen Katıl” butonuna tıklanması ya da Halkbank’ta kayıtlı cep telefonundan, Aytemiz yazıp 3404’e (KKTC için 3444’e) kısa mesaj gönderilmesi gerektiği belirtildi.

  • Ödül kazanımına yönelik bilginin slip üzerinde ve Paraf Mobil uygulamasına yer alacağı ve aynı zamanda kazanımın kısa mesajla bildirileceği paylaşıldı.

 Benzin, motorin ve LPG alacaklar dikkat! Az önce açıklandı! Son gün 15 Ağustos!  

  • Aytemiz ile yapılan iş birliği kapsamında kazanılan ParafPara’lar, kazanımın ertesi günü, kazanım sağlanan işlemin gerçekleştirildiği karta yükleneceği ve 25 Eylül tarihine kadar Paraf üyesi Aytemiz istasyonlarında akaryakıt ya da otogaz harcamalarında kullanılabileceği bildirildi.

  • Bahsi geçen kampanyanın müşteri temelli olduğu, bir müşterinin kampanyaya sadece bir defa katılabilir ve aynı zamanda en fazla 90 TL ParafPara kazanabileceği kaydedildi.

  • İşlemlerin mutlaka kayıt olmasının ardından ve kampanyaya dahil olan Paraf POS’ cihazlarından gerçekleştirilmesi gerektiği belirtildi. Kampanya katılım isteğinin Halkbank sistemine ulaşmasından ve kart sahibine kayıt olduğu onayının bildirilmesinden sonraki işlemlerin dikkate ifade edildi.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

SSK, Bağ-Kur, 4A, 4B ve 4C’lilere yüzde 31,92 oranında yeni zam müjdesi!

Başvuruyu eksiksiz yapanın hesabına ilk ve son kez 2 bin 500 TL yatacak! Resmen açıklandı!

BİM’e peş peşe indirim geldi! Tefal rondo 329 TL’ye, telefon ve tablet tutucu 39 TL’ye, ütü masası 349 TL’ye düştü!


Geri Dön