08 / 05 / 2024

Benzin, motorin ve LPG'ye rekor zam geliyor! Böylesi görülmedi! 20 TL olacak!

Benzin, motorin ve LPG'ye rekor zam geliyor! Böylesi görülmedi! 20 TL olacak!

Brent petrolün yükselişi, petrol fiyatlarını rekor seviyelere çıkardı. Brent petrol son 7 yılda görülmemiş seviyelere gelirken, bu artış bu hafta da hız kesmeden devam edecek. Buna bağlı olarak akaryakıt fiyatlarının da yükselmesi bekleniyor. İşte ayrıntılar...



REKOR ZAM

Petrol fiyatlarında yaşanan artış sonrasında geçtiğimiz gün  benzin, motorin ve LPG fiyatlarına zam yapılmıştı. Fakat son gelen zamlar, petrol fiyatlarındaki artışları yansıtmadı. Bu sebeple bu yansıtılmayan artışların tamamı akaryakıt fiyatlarına yansıtılması karşısında benzin ve motorinin litre fiyatlarına 1 liradan fazla zam yapılması öngörülüyor. Sonrasında ise LPG fiyatlarına da 80 kuruş zam yapılması bekleniyor.

Benzin, motorin ve LPG ye rekor zam geliyor! Böylesi görülmedi! 20 TL olacak!


100 DOLARI AŞABİLİR

Dünya piyasası Brent petrolün varil fiyatının 100 doları geçeceğinden endişelenirken uzmanlar açıklamalarında Brent petrolün 100 doları geçeceğini iddia ediyor. Petrol fiyatlarındaki artışlar hemen benzin ve motorin fiyatlarına yansımakta ve bu da enflasyonun yükselmesine neden oluyor. Bu kapsamda araç sahipleri artan fiyatlara çok tepki gösterirken,  istasyon ve bankalar dışında akaryakıt fiyatlarına yönelik kampanya veya indirim haberi henüz gelmiş değil.

 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön