05 / 05 / 2024

Benzin ne kadar oldu? 5 Ağustos benzin litre fiyatı kaç TL? 5 Ağustos 2022 akaryakıt fiyatları

Benzin ne kadar oldu? 5 Ağustos benzin litre fiyatı kaç TL? 5 Ağustos 2022 akaryakıt fiyatları

Benzin ve motorine indirim mi geliyor? Benzin ve motorin litre fiyatı ne kadar olacak? İşte 5 Ağustos 2022 akaryakıt fiyatları!



5 AĞUSTOS 2022 BENZİN VE MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR?

Brent petrol fiyatlarında gerçekleşen düşüşten sonra motorin ve benzin fiyatlarına indirim beklentisi oluşmaya başladı. Sektör temsilcilerinden edinilen bilgilere göre bu gece yarısından sonra geçerli olmak üzere benzin ve motorine fiyatlarına indirim bekleniyor. Benzin'de indirim beklentisi 2,23 Motorin'de de 1,15 TL olacağı yönünde.

5 AĞUSTOS 2022 MOTORİN VE BENZİNE KAÇ LİRA İNDİRİM GELECEK?

6 Ağustos Cumartesi saat 00:00'dan itibaren geçerli olmak üzere benzine 2,23 TL'lik motorine de 1,15 TL'lik bir indirim yapılması bekleniyor. Benzin yapılacak olan indirimin ardından benzinin litre fiyatının 20,03 lira seviyesine gerilemesi bekleniyor. Motorine gelecek olan indirimden sonra fiyatın 23,4 TL seviyesine gerileyeceği düşüncesi oluşmaya başladı.

TALEBİN DÜŞÜK SEYRETMESİ FİYATLARI AŞAĞI YÖNLÜ BASKILIYOR!

Dünyanın en büyük petrol tüketicilerinden ABD'de talebin yüksek olması beklenen yaz seyahat dilimlerinde düşük seyrettiği algısını destekleyerek fiyatları aşağı yönlü bir baskılamaya maruz bırakıyor. Uzmanlar, azalan talep ile yüksek seyreden petrol fiyatlarının etkili olduğu görüşü hakim olmaya başladı. İngiltere Merkez Bankası (BoE)'nın son 27 yılın en yüksek faiz artışını yaparak politika faizini 50 baz puanlık artışla yüzde 1,75 seviyesine çıkarması kararı da talep görünümünde endişeye yol açan diğer bir gelişme oldu.

Altın bugün ne kadar? 5 Ağustos 2022 gram altın kaç TL? İşte altındaki son durum

Bugün çeyrek, yarım, ata altın ne kadar? 5 Ağustos Cuma 22 ayar bilezik kaç TL?

Dolar bugün ne kadar? 5 Ağustos 2022 dolar kaç TL? İşte dolarda son durum!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön